Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE >  УВОЛНЕНА ЛИ Е РАДОСТ ДРАГАНОВА И КАКВА Е СЪДБАТА НА ИВО АРЪКОВ И „МАРМАЛАД“?

 УВОЛНЕНА ЛИ Е РАДОСТ ДРАГАНОВА И КАКВА Е СЪДБАТА НА ИВО АРЪКОВ И „МАРМАЛАД“?

мармалад иво аръков радост драганова ivo arukov radost draganova

Радост Драганова готви нов „Мармалад“ за есента, съобщиха от бТВ. Предаването на брюнетката е спряно през март, но само за няколко месеца. Водещата, която е и негова продуентка, щяла да обнови концепцията на шоуто. Целта е да се завърне в ефир възможно най-бързо, по възможност още от септември.

„Шоуто „Мармалад“ ще бъде обновено. Това е решение на самата Радост, която е не само водеща, но и негова продуцентка. Тя съобщи за това в ефир през март, когато предаването бе излъчено за последен път във вида, в който го познавахме досега“, съобщиха от телевизията.

Те опровергават слуховете, че тя е била уволнена заради скандалната си репутация.

РАДОСТ ДРАГАНОВА СЕ ПОКАЗА СЛЕД КОШМАРА В КАМБОДЖА

В момента Драганова работела по нова концепция, с която бил ангажиран и екипът, създал „Мармалад“. Дали новото шоу ще наследи името на досегашното, не е ясно, но е сигурно, че в него ще работят същите хора. Драганова отново щяла да води, най-вероятно ще предложи място и на Иво Аръков, освен ако новото шоу не е замислено само за един водещ.

Едва ли обаче ще е така, тъй като целта била то да е по-цветно, пищно и разточително от „Мармалад“, което означава, че ще му трябват поне две лица. Иво и Радост са добра екранна двойка, Драганова като продуцент била доволна от колегата си, който бил много стриктен, точен и неконфликтен по време на работа

Известно е, че в първата година на „Мармалад“ тя си партнираше с Митко Павлов, чийто характер обаче се оказал твърде чепат за вкуса на шефката. Ето защо Драганова скъсала договора си с него в първия възможен момент. С Аръков се сработила много по-лесно и безпроблемно, затова нямала нищо против да му плаща хонорари и в следващия проект, за който ще подпише договор с телевизията. Не е ясно дали това важи и за Мария Силвестър, която също се изявяваше при Драганова.

ГАЛИН НЕ ИЗЛИЗА ОТ СТУДИОТО НА „МАРМАЛАД“

„Мармалад“ не се радваше на кой знае каква популярност, но въпреки това изкара в съботния ефир на бТВ цели 7 години. Шоуто тръгна през 2015-а, а за стартова дата бе избран Денят на влюбените – 14 февруари. В началото предаването имаше доста фенове, които обаче с времето се стопиха, пише Уикенд. Тъй като в съботния следобед по принцип не се гледа много телевизия, в бТВ явно не са имали сообени претенции към рейтинга на Радост.

Вероятно амбициите вече са по-големи и затова се търси нова формула за шоу, което да вдигне зрителския интерес към програмата в събота следобед. В момента на мястото на „Мармалад“ се излъчват филми. Това най-вероятно ще продължи до есента, когато се очаква голямото завръщане на Радост.

Top