Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЗИС ИСКА ПО ЕДВА 70 ЛЕВА ЗА КОНЦЕРТ В ТУРЦИЯ

АЗИС ИСКА ПО ЕДВА 70 ЛЕВА ЗА КОНЦЕРТ В ТУРЦИЯ

азис azis

70 лв. за билет са броили желаещите да слушат и гледат попфолк звездата Азис на живо в заведение край Истанбул. Билетите за концерта на родния изпълнител свършили месец преди участието му, пише ”Телеграф“.

Огромна опашка от хиляди желаещи да слушат на живо Азис в Истанбул се изви часове преди концерта му. Този път нашенецът събра феновете си в крайбрежно заведение, популярно с участията на различни изпълнители през ден. Азис изпя най-известните хитове от репертоара си пред турските фонове, които не спираха да му пригласят, и то на български език.

АЗИС ЗАПЛАШИЛ С БОЙ СЕРВИТЬОР

Бурята и обилният дъжд не развалиха плановете на събралата се публика. Часове преди да започне участието му, огромна опашка се изви пред клуба въпреки лошото време. „Благодаря за това изживяване“, „ С нетърпение очакваме следваща дата“, „Струваше си чакането“, написаха след концерта турските фенове на Азис. Самият изпълнител не веднъж е споменавал, че чувства Турция като второ родно място и често прави участия там. Този път обаче на сцената бе с DJ Дамян. Двамата изпяха хитовото си парче “Еър-порт“, което се оказа популярно в Турция. Азис се появи на сцената с черна риза и тъмни дънки, а след няколко изпълнения и бурни танци разкопча копчетата й. Над 3 часа продължиха изпълненията на славея на родната чалга.

Top