Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЗИС ИЗПЛИСКА ЛЕГЕНА: БИОНСЕ ДИША ПРАХА НА АНТОНИО

АЗИС ИЗПЛИСКА ЛЕГЕНА: БИОНСЕ ДИША ПРАХА НА АНТОНИО

azis. antonio азис антонио

Краля на попфолка Азис отново заговори за новота си любов – Антонио. Този път Котинбродксия славей призна, че двама живеят заедно и се гушкат в едно легло. В QA в Инстаграм на въпрос дали Антонио го ревнува, Азис отговаря, че е надраснал тези отношения и не е давал повод. „Само един глупав и несигурен човек може да ревнува. Не съм давал повод за ревност, защото повод се дава нарочно, за да те забележат“, коментира Края на попфолк.

Той коментира още, че Антонио притежава свръх талант: В гласа му има нещо, което не се среща често. Трябва му правилната песен и ще взриви всички. И не го казвам, защото спи до мен в момента.

АЗИС ЧУКНА 45 В КОМПАНИЯТА НА ЛЮБИМИЯ АНТОНИО

Азис за пореден път не крие и своето самочувствие относно музикалната си надареност. Смята се за най-пеещия ангел в хора на Бог. По думите му в България не е трудно да станеш известен, когато постигаш своите цели и имаш какво да им дадеш на хората. Гласът е водещ при мен“, казва още Азис, предава Телеграф.

Дори удари в земята и поп дивата Бионсе, казвайки за нея, че е убийствена певица, но много вика. „Мисля, че ако я облека с дрехи няма да може и да изпее и една нота. Как не се нарадва на голотията толкова време“, пише Костинбродския славей.

Top