Вие сте тук
Начало > Музика > ВИСОКИ ЦЕНИ И СЛАБ ИНТЕРЕС КЪМ КОНЦЕРТА НА МИРО

ВИСОКИ ЦЕНИ И СЛАБ ИНТЕРЕС КЪМ КОНЦЕРТА НА МИРО

miro-миро

Миро готви концерт, а билетите за него се оказаха твърде скъпи. Феновете му направиха съпоставка с пропуските за една от последните изяви на Лили Иванова, където най-евтиният билет беше стотак, а най-скъпият 500 лв.

Миро пък се изхвърли с цена от 110 лв. за ВИП място, а най-евтините са по 70 лв., а той все пак не е Лили Иванова, коментират в средите и обричат предстоящото му мероприятие на провал.

„Надценил се е доста с такива скъпи билети. Нямаме спомен колегите му от неговия ранг да са пускали такива цени. Нито Графа, нито Любо Киров, с които все пак си ги мерят. Та да видим кой колко хора ще събере, Графа на стадион „Васил Левски“ или Миро в халето на „Пиротска“ 5″, коментират в гилдията, пише ХотНюз.

МИРО ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ЖЕНЕН? СВАТБАТА НА КОРФУ БИЛА БУТАФОРИЯ

Предстоящият концерт на бившия член на дует „Каризма“ е съвсем скоро – на 28 април. Според заявения интерес във Фейсбук, желаещите да присъстват са едва 53-ма души.

Слабият интерес вероятно се дължи на високите цени на билетите, а на Миро не му остава особено много време да промени ситуацията и май ще му се наложи да раздава пропуски на приятели, за да напълни залата.

Top