Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БАЩАТА НА ДЕНИС ТЕОФИКОВ ИЗБУХНА СРЕЩУ ЛЪЖИТЕ НА ШОФЬОРА МУ

БАЩАТА НА ДЕНИС ТЕОФИКОВ ИЗБУХНА СРЕЩУ ЛЪЖИТЕ НА ШОФЬОРА МУ

денис атешкан denis ateshkan

Атешкан Теофиков – бащата на трагично загиналия Денис Теофиков, отправи призив по повод интервюто на Мартин Пенчев, свързано с живота на младия талант.

Почерненият родител, който е един от най-добрите родни музиканти, работил със звезди от голяма величина, призовава да се спрат лъжите и манипулациите, свързани със семейството му.

АТЕШКАН ПУСКА НЕДОВЪРШЕНИ ПЕСНИ НА СИНА СИ ДЕНИС

По повод интервюто на Мартин – шофьора на Денис, искам да изясня, че аз и моята съпруга не сме разчитали детето ни да тръгне по участия, за да си купим диван или да си платим тока. Ние сме средностатистическо семейство, не тънем в лукс, но винаги сме се справяли с нуждите си без да се налага да притесняваме детето си за ежедневните си нужни. Във връзка с неверните твърдения по наш адрес по време на пандемията Денис си купи VR очила за плейстейшъна си, за да прекарва времето си вкъщи с приятели.

Твърденията, че Денис има брат от мой първи брак са неверни. Никой няма право да клевети и сипе неистини по отношение на моя живот.

АНТОНИО И ЛЕО СЕ СЪБРАХА В ПАМЕТ НА ДЕНИС ТЕОФИКОВ

Моля ви, оставете ни да изживеем мъката си. Спрете със спекулациите и не си правете евтин пиар на гърба на нашето дете. Не петнете повече паметта му. В тези тежки дни за нас ви моля да уважите болката ни и да СПРЕТЕ.”

Top
>