Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БЕБЕТО НА КАМЕЛИЯ ПРОХОДИ

БЕБЕТО НА КАМЕЛИЯ ПРОХОДИ

камелия kamelia

Камелия е най-щастливата майка на света! Бебето на изпълнителката проходи. Малкият Баян вече прави първите си крачки, похвали се самата певица в социалната мрежа.

Камелия качи умилителен фотос как бебокът се е изправил на крака и прави малки стъпчици, придържан от блондинката.

От снимката е видно още, че Баян доста е пораснал в сравнение с последната му фотосесия за фейсбук по Коледа. Бебето скоро ще навърши годинка, но вече има буйна руса коса, пише „България днес“.

Прохождането на мъника е съвсем нормално за възрастта му. Обикновено бебетата правят първите стъпки в живота си между 8-ия и 15-ия месец.

Съвсем скоро се очаква огън момичето на родния попфолк да организира и традиционния прощъпалник, където ще се съберат близки и приятели, за да видят по какъв път ще поеме малкият.

КАМЕЛИЯ ЗА КОРЕКЦИИТЕ: ПИПНАХ СЕ ДОСТАТЪЧНО

Камелия изненада всички с новината, че има бебе в дома си, навръх Великден. Със сигурност певицата не е раждала.

Вариантите за появата на Баян са 2 – или е използвана сурогатна майка, или той е осиновен. Любимата изпълнителка обаче пази в тайна всичко около Баян, както и идването му в семейството й.

Двамата с половинката й Цветин са решили да му дадат едно от най-старите български имена. Близки на Камелия разкриват, че певицата е кръстила така наследника си заради сериала „Войната на буквите“. Там Баян беше главният герой.

Откакто бебето се появи в живота на изпълнителката, Камелия рядко се отделя от него. Единствено отсъства от семейния дом за участие.

Top
>