Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КАМЕЛИЯ ЗА КОРЕКЦИИТЕ: ПИПНАХ СЕ ДОСТАТЪЧНО

КАМЕЛИЯ ЗА КОРЕКЦИИТЕ: ПИПНАХ СЕ ДОСТАТЪЧНО

камелия. kamelia

Камелия изпрати 2023-а с дуетен хит – „No Love, no problem” с певеца Супер Саш. В началото на тази година хитовата изпълнителка вече гледа към новите си музикални проекти, като си дава обещанието да бъде по-продуктивна.

“Работя върху нови песни. 2023-та ми беше доста емоционална година и някак си не ми беше насочена на сто процента към творчество. Има доста неща, които с времето съм позатлачила. Само да съм жива и здрава, ще има отпушване в работна посока. Една песен на година е твърде малко за познат артист като мен. Ще се радвам, ако успея по-динамично да реализирам още хитове” – споделя звездата пред “Уикенд”.

КАМЕЛИЯ ЗАРЯЗА ВЕГЕТАРИАНСТВОТО

Макар че атрактивната певица навърши 53 години на 10 януари, изгежда перфектно и е в топ форма. Тя не крие, че всичко това се дължи на хранителен режим и двигателна активност, които спазва от години.

“Няма как да не споделя, че минахме през веганство и вегетарианство, а 21 дни бяхме и суровояди. И двамата с Цвети сме отворени хора и сме искали да опитваме нови неща. Генерално стигнахме до извода, че трябва да живеем живота си без ограничения, но два пъти годишно гладуваме и прочистваме телата си. 7 дни правим подготовка за прочистването по една програма, през втората седмица 4 дни не се яде нищо, а след това има 3 дни захранване. През останалото време от годината изобщо не се лишаваме. И разбира се, трябва да се спортува при всяка възможност, да се ходи много. Както и пълноценен сън” – обяснява певицата.

Все пак й се е случвало да качи някой и друг килограм: “Случвало се е, но понеже съм по-висока, 2-3 килограма отгоре не могат да се забележат от хората. Ако имам излишни килограми, само аз си ги усещам. Много рядко съм качвала повече от 3 килограма и сравнително бързо се отървавам от тях”.

КАМЕЛИЯ СЕ КАЧИ НА ГЛАВАТА НА ЦВЕТИН, ПОКАЗА ПОРАСНАЛИЯ БАЯН

На този етап от живота си Камелия не предвижда да прави естетически корекции по себе си и се чувства добре.

“Пипнах се достатъчно – преди 3 години си оправих носа. В последните години преди операцията той доста се беше видоизменил. Когато човек загуби някой и друг килограм, това се отразява на лицето – мазнините изчезват и хрущялът на носа, който не беше и много равен при мен, си променя формата. Увисна ми, стана и малко като гърбав. В един момент не харесвах самата му форма. Оперирах се в Турция и всичко беше наред. Мина бързо и безболезнено, не съм имала никакви проблеми. Чувствам се добре. Според някои хора сега съм по-различна, но в крайна сметка това съм си аз” – казва любимката на публиката.

Top
>