Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЛИЛИ ИВАНОВА НА КОСЪМ ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ „ВИП БРАДЪР“

ЛИЛИ ИВАНОВА НА КОСЪМ ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ „ВИП БРАДЪР“

лили-иванова-lili-ivanova

Лили Иванова е била на косъм да участва в един от по-ранните сезони на „ВИП Брадър“. Това разкрива години по-късно първият главен редактор на култовото шоу Ники Николов в интервю за „Филтър“.

По думите му преговорите с Лили Иванова се водели интензивно и примата на естрадата дори е била пред подписване на договор. Посредник бил водещият Ники Кънчев, който познавал добре звездата, а тя му имала пълно доверие.

Препъни-камък обаче се оказало едно странно условие, което тя поставила – да спи в отделна стая от другите участници, в която да няма камери, а освен това по време на общите снимки в никакъв случай да не бъде сниман един от профилите й. Това изключително много би затруднило монтажа на епизодите.

БРАТЯ АРГИРОВИ НАХРАНИХА ЛИЛИ ИВАНОВА

„И ние трябваше да променим цялото предаване заради Лили Иванова. Тогава не предприехме тази стъпка и в крайна сметка се отказахме от нейното участие“, разказва Ники Николов.

Той не уточнява какъв хонорар е поискала звездата, но на въпрос на интервюиращия го дали става дума за 1 милион лева, Николов отговаря: „Не, това беше в ранните години на шоуто. 1 милион тогава нямаше кой да даде“. След това уточнява, че с най-висок хонорар за времето си бил Азис, който получил 100 000 лева.

ВРАГ НА ЛИЛИ ИВАНОВА Й СТАНА СЪСЕД

Най-вероятно става дума за втори сезон на „ВИП Брадър“, който бе излъчен през 2007 година. В него тогава участваха Азис, Венета Райкова, Тишо, Деси Слава, Катето Евро и др. По това време Лили не беше в най-добрата си позиция и вероятно е била готова срещу приличен хонорар да се включи в риалити шоуто. Днес певицата за нищо на света не би приела подобно предизвикателство, казват от най-близкото й обкръжение.

Top