Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЕСИ СЛАВА РАЗКРИ ТЕЖКА ТРАВМА ОТ ДЕТСТВОТО

ДЕСИ СЛАВА РАЗКРИ ТЕЖКА ТРАВМА ОТ ДЕТСТВОТО

деси слава desi slava

Деси Слава разкри травма от детството, която й се отразила до такава степен, че повлияла на самочувствието й. Певицата направи признанието покрай участието си в благотворителния концерт на „Като две капки вода“. Тъй като каузата е подкрепа за децата на България, Деси Слава не се поколеба да се включи, както и да разкаже за труден момент от детството.

„Аз самата не съм била жертва на насилие, а по-скоро съм била свидетел на алкохолизъм. Мен лично не ме е зясагл, но е имало скандали с майка ми пред очите ми, при които съм искала да помогна, но съм била безсилна, тъй като съм била дете. Това лично ми повлия върху психиката. Отрази ми се върху самочувствието в живота и аз все още се боря с това да си повярвам“, сподели гласовитата певица.

Деси Слава, която е родена в Раднево, и е племенница на естрадната прима Мими Иванова, живее до 7-годишна възраст в миньорското градче Гълъбово с по-малкия си брат Милен и родителите си. След като майката и бащата се развеждат, Деси Слава се премества при баба си и дядо си в китното селце Пет могили, където се учи една година.

ОТСЛАБНАЛАТА ДЕСИ СЛАВА ПОСРЕЩНА ПРАЗНИЦИТЕ С БИВШИЯ

След това майка й, която вече се е омъжила повторно за лекар и се е установила в Хисаря, взима Деси Слава при себе си. Бъдещата фолк звезда е ангажирана не само с образованието си и безгрижни игри, както повечето деца. Деси Слава помага в отглеждането на сестра си Ина, а 3 години по-късно се ражда и другата – Ния.

На 15-годишна възраст Деси Слава се връща в Гълъбово, за да учи техникум по енергетика и живее при баща си, мащехата си и брат си, който остава при татко им след развода. По-късно заминава за София, след което се установява в Димитровград, за да е по-близо до „Пайнер“, и започва професионалната си музикална кариера.

Top