Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МАРАЯ НА МАРИЯ ЗАБИ БОГАТ НАСЛЕДНИК

МАРАЯ НА МАРИЯ ЗАБИ БОГАТ НАСЛЕДНИК

марая maraya

Свърши чуденето кое е първото сериозно гадже на дъщерата на Мария. Марая, която е единствената дъщеря на залязлата фолкаджийка, излиза с Борис Бибов-наследник на успешни и богати строителни предприемачи, който е доста популярен сред младите софийски ВИП-наследници.

Той е приятел със сина на Емилия и щерката на Люба Пашова, но сърцето му принадлежи на Марая. Като повечето си връстници е тренирал таекуондо, но сега е съсредоточен върху обучението си в елитно школо, където се подготвя да поеме семейния бизнес. Във фамилията му има и политици на местно ниво, пише HotNews.

МАРАЯ ДОВЕДЕ ЗЕТ НА МАРИЯ

Бибов е достатъчно богат, за да задоволи капризите на приятелката си, която обожава пътешествията и марковите дрехи. 15-годишната звездна наследница доста намали присъствието сси в социалните мрежи след скандала с майка си, която бе пребита от третия си мъж Миро.

Тя гледа да пази дистанция от пастрока си, а майка й вече споделя само стари снимки с момичето си. В елитното Англо-американско училище, в което тя учи, не били съгласни непрекъснато да се шуми около скандално известната й майка.

Top