Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ МИЛА РОБЕРТ, РЕШИ ДА СТАНЕ И ВЛОГЪРКА

НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ МИЛА РОБЕРТ, РЕШИ ДА СТАНЕ И ВЛОГЪРКА

мила-роберт-mila-robert

Няма спасение от Мила Роберт. Дъщерята на писателката Ваня Щерева, стартира собствен влог на тема коронавирус след всичките си опити с т.н. песни.

В собствения си канал в Youtube тя ще предизвиква хората всяка седмица с ново видео, което цели да ги накара да се променят за по-добро. Темата на нейния първи епизод е „Всичко, с което не се гордея“.

Мила Роберт ще накара последователите си да използват изолацията, за да напишат ясно и честно всичко, което са неглижирали досега. „Предизвиквам всеки от вас да си направи такъв списък и да го сподели. Нека бъдем открити в грешките си. Ако не ви се споделя, го направете за себе си, но го направете. Сега е времето за вътрешна промяна, за да можем да излезем по-силни от къщите си. А не да седим и просто да чакаме зелена светлина и да излезем от къщите си същите, без промяна“, споделя във видеото си младата изпълнителка.

„Мисля, че сега е времето да си признаем всичко, което ни спъва. Трябва да бъдем честни, иначе ще умрем от скука и ужас в собствените си кожи. Проектът цели честност. Поне това в тези времена“, откровено завършва Мила.

Top
>