Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НАРОЧИХА БРАТА НА АНДРЕА ЗА НЕЙНО ГАДЖЕ

НАРОЧИХА БРАТА НА АНДРЕА ЗА НЕЙНО ГАДЖЕ

андреа andrea

Светски особи объркаха брата на Андреа Йордан с нейно ново гадже на първото бяло парти в центъра на столичната „Витошка“, което се състоя преди ден. „Това е брат ми, а не мой приятел“, обяви на всеослушание певицата с усмивка.

Облечените в бяло над 350 ВИП гости приветстваха домакините на партито Исай Ангелов и Калоян Величков в тяхното ново кулинарно бижу. По червения килим преминаха фитнес гуруто Адриан Зурков, който дойде с Мистър Ливан и съпруг на Енджи Касабие – Рабих ел Зейн. Малко след тях се появиха и „сървайвърите“ – семейство Джаферович – Ваня и Евгения. В секси блясък под светлините на прожекторите се открои и топмоделът Марго Купър, която също видяхме в предаването за оцеляващи на bTV в Доминикана.

АНДРЕА ПОГНА ЙЕЛЕНА КАРЛЕУША

Свежо присъствие към лятното парти в бяло бе и изпълнителката на „Пайнер“ – фолкпевицата Малена. Любопитното около нея е, че тя е бивша оперна и джаз певица.

Ива Атанасова, Цвети Разложка, „жената каучук“ Сирма Добрева, Светослава Апостолова, Андрей Николов, Велислав Петров, певицата Анн Джи и Пейо Пеев, основател на група „Спринт“, също присъстваха на партито. Новината на вечерта бе споделена от френския продуцент Гаел Санчес, който ще прави „Мис България“ на датата 9 и 10 септември в „Ню Бояна филмс“. Той дойде в компанията на ливанския си колега Роналд Дахер.

Top
>