Вие сте тук
Начало > Край Босфора > КЕРЕМ БЮРСИН ТОТАЛНО ИЗПРЕВАРИ ДЖАН ЯМАН

КЕРЕМ БЮРСИН ТОТАЛНО ИЗПРЕВАРИ ДЖАН ЯМАН

керем бюрсин kerem bursin

В списъка на най-популярните мъже актьори, изготвян всяка седмица от телевизионния канал Adba, сме свидетели на нарастващата популярност на Керем Бюрсин и Джан Яман.

Керем, който застана пред феновете си с новия си проект „Ако обичаш силно“, отново е в дневния ред на социалните мрежи благодарение на впечатляващото си завръщане.

Въпреки че сериалът не отбелязва много задоволителни резултати в рейтингите, основната причина за неговата популярност е любовта на феновете му, които го засипаха с похвали в социалните мрежи.

КЕРЕМ БЮРСИН И ХАФСАНУР САНДЖАКТУТАН ПОДЛУДИХА ФЕНОВЕТЕ С НОВИЯ СЕРИАЛ

Актуалният проект позволи на Керем Бюрсин отново да заеме първото място в изследването, проведено в края на миналия месец. Чаровникът, който беше и най-следваният мъж актьор преди 7 дни, засенчи най-близкия си съперник Джан Яман с 41 500 коментара за седмица. За Джан Яман общият брой е 27 700.

В предишно проучване, Керем Бюрсин пак беше на първо място с 53 600 публикации, отбелязват турските медии. Джан Яман, от друга страна, беше втори с 23 600 публикации, пише „Галерия“.

Феновете следят отблизо това съперничество между двамата, което продължава вече няколко седмици. В надпреварата, тръгнала още от началото на юни, Керем Бюрсин нито веднъж не е напускал върха.

Top