Вие сте тук
Начало > Край Босфора > КЕРЕМ БЮРСИН И ХАФСАНУР САНДЖАКТУТАН ПОДЛУДИХА ФЕНОВЕТЕ С НОВИЯ СЕРИАЛ

КЕРЕМ БЮРСИН И ХАФСАНУР САНДЖАКТУТАН ПОДЛУДИХА ФЕНОВЕТЕ С НОВИЯ СЕРИАЛ

керем бюрсин хафсанур санджактутан hafsunar sandjaktutan kerem bursin

Впечатляващата хармония на доуто Керем Бюрсин и Хафсанур Санджактутан от сериала „Ако обичаш много“ продължава да е на дневен ред в социалните мрежи. Сцените между героите Лейла и Атеш в сюжетната линия на проекта, от който са излъчени едва три епизода, са обект на много възторжени коментари. Романсът им предизвика голям фурор сред публиката, която тайно се надява той да продължи и в действителност

Сериалът се харесва не само в Турция, а и по света. Зрителите зад океана и особено тези в Испания харесват Керим и още преживяват раздялата му преди две години с друга тяхна любимка – Ханде Ерчел. Оттогава Бюрсин не е афишилар сериозна своя връзка.

КЕРЕМ БЮРСИН ЗАДМИНА ДЖАН ЯМАН

Дуетът му е с Хафсанур се оказа добър и зрителите чакат с нетърпение всеки нов епизод.

Актрисата вече даде интервю за турския вестник „Хюриет“, в което разкри възхищението си от своя партньор на снимачната площадка. Тя разказва, че Керим се разбира много добре с всички на терен, много е трудолюбив, безкористен и мил към целия актьорски състав.

Според нея дори децата и животните имат значение за него, защото той се държи абсолютно по един и същи начин с всички, което показва добротата и уважението му към техния труд. Освен това тя разкрива, че много се подкрепят и често разговарят за ролите, дори си споделят и проблемите.

Двамата главни актьори създават много приятна атмосфера като се предизвикват един друг на снимачната площадка, пише „Галерия“. Те работят и се забавляват едновременно. Забавните им моменти също привличат голямото внимание на зрителите и Хафнасар разказва за няколко от тях.

КЕРЕМ БЮРСИН СТАНА ЗВЕЗДА НА ТАЙМС СКУЕЪР

В интервюто актрисата отбелязва, че нейният наивен образ крие личност, която може да стане много агресивна. Изправена пред коментари от външни хора „Колко е сладка и мила“, известната актриса се описа със следните думи: „Аз съм енергична, но има и част от мен, която може да стане много агресивна“.

Самата тя се опритва да го преодолее, без да разбива сърцето си. И затова предупреждава отсрещната страна за това свое качество, защото не иска да бъде нещастна, нито пък да наранява някого.

Top