Вие сте тук
Начало > Край Босфора > КЕРЕМ БУРСИН ЗАДМИНА ДЖАН ЯМАН

КЕРЕМ БУРСИН ЗАДМИНА ДЖАН ЯМАН

керем бюрсин kerem bursin

В списъка на най-популярните мъже актьори, изготвян всяка седмица от телевизионния канал Adba, сме свидетели на нарастващата популярност напоследък на Керем Бурсин и Джан Яман.

Керем, който застана пред феновете си с новия проект „Ако обичаш силно“, отново е в дневния ред на социалните мрежи благодарение на впечатляващото си завръщане. Въпреки че сериалът не отбеляза много задоволителни резултати в рейтингите, основната причина за популярността му е любовта на феновете му, които го засипаха с похвали в социалните мрежи.

КЕРЕМ БЮРСИН СТАНА ЗВЕЗДА НА ТАЙМС СКУЕЪР

Актуалният проект позволи на Керем Бурсин отново да заеме първо място в изследването, проведено от 12 до 18 юли. Актьорът, който беше и най-следваният мъж актьор миналата седмица, засенчи най-близкия си съперник Джан Яман с 41 500 коментара за седмица. За Джан Яман общият брой коментари за 1 седмица е 27 хиляди 700.

В проучване, проведено от 5 до 11 юли, Керем Бурсин е на първо място с 53 600 публикации. Джан Яман, от друга страна, беше втори миналата седмица с 23 600 публикации. Феновете следят отблизо това съперничество между двамата, което продължава вече няколко седмици. В надпреварата, която продължава от началото на юни, Керем Бурсин нито веднъж не е напускал върха.джан яман djan yaman

Top