Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НЕНЧО БАЛАБАНОВ ПАК ЧАКА БЕБЕ

НЕНЧО БАЛАБАНОВ ПАК ЧАКА БЕБЕ

ненчо балабанов nencho balabanov

Ненчо Балабанов и любимата му Катрин Русева очакват бебе през есента. Звездата от „Ол инклузив“ се похвали сам с радостната вест. „Включваме се от Ватикана, централния площад. Преди да влезем, имаме една новина“, заяви актьорът, а съпругата му Катрин допълни: „Ще си имаме бебче“.

Красавицата е вече в шестия месец от своята бременност и има голям корем. Бебето ще се роди в края на октомври или началото на ноември. Полът все още се пази в тайна от бъдещите родители, пише „Уикенд“.

Актьорът сключи брак с Катрин през есента на миналата година. Те вдигнаха голяма сватба край морето в Несебър.

НЕНЧО БАЛАБАНОВ ОТВЕДЕ МЛАДАТА СИ СЪПРУГА НА ЛУКСОЗЕН МЕДЕН МЕСЕЦ

Ненчо се запознава случайно с Русева в края на 2021 година, като само седмица преди това заяви, че не вярва в любовта и не се надява да я срещне. Красавицата е добре позната на столичните бохеми, тъй като, преди да се залюби с Балабанов, бе честа посетителка в елитните заведения в София и по морето.

30-годишната брюнетка работи в един от големите автосалони, който е представител на немска марка автомобили. Тя е мениджър корпоративни и дипломатически продажби, но съвсем скоро ще спре да работи, защото ще излезе по майчинство.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Nencho Balabanov (@nenchob)

Top