Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ВЕНЕЛИН ВЕНКОВ ОПЛЮ ГРАХИЧ БРУТАЛНО, ТЯ МУ ОТВЪРНА

ВЕНЕЛИН ВЕНКОВ ОПЛЮ ГРАХИЧ БРУТАЛНО, ТЯ МУ ОТВЪРНА

венелин венков цветелина грахич venelin venkov cvetelina grahich

Драмата между Цветелина Грахич и бившите й работодатели от „Ку-ку бенд“ продължава.  В интервю пред Мариан Станков – Мон Дьо певицата сподели, че е била уволнена без причина, вследствие на което е изпаднала в депресия.

Веднага се заговори, че барабанистът Венелин Венков я е изритал, за да сложи на нейно място жена си Невена Цонева.

Музикантът не мълча дълго и също отвърна на удара. В ефира на телевизия 7/8 той защити себе си и съпругата си. Венков изтъкна, че за 7 години той защити себе си и съпругата си. Венков изтъкна, че за 7 години при Слави Трифонов босненката не е успяла да научи дори един текст на песен. Това довело до отстраняването й.

ГРАХИЧ: УВОЛНЕНИЕТО МИ ОТ „КУ-КУ БЕНД“ МЕ СРИНА, С ГОДИНИ НЕ СПИРАХ ДА ПЛАЧА

В отговор на упрека му гневната Грахич написа в инстаграм: „Атаката е най-добрата отбрана. Никога не бях чувала толкова лъжи в едно изказване. Реакцията ми прилича на гузен негонен бяга. Г-н Венков, аз пък за тези години не те чух да изсвириш една балканска песен правилно!“.

Някои музикални фенове подкрепят Цветелина, но други са на мнение, че уволнението й е било напълно основателно, пише „Уикенд“.

Според запознати тя наистина имала проблеми с алкохола в онзи период, случвало й се да закъснява за репетиции, а както е известно, в екипа на Слави Трифонов не толерират подобно поведение.

Top
>