Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СИНЪТ НА ДЕСИ СЛАВА ЗАБИ ФРИЗЬОРКА

СИНЪТ НА ДЕСИ СЛАВА ЗАБИ ФРИЗЬОРКА

майки maiki

22-годишният син на фолк певицата с ангелски глас Деси Слава има сериозна приятелка от две години. Той е от връзката на изпълнителката с Мишо, който от години живее отвъд океана. Тя има и още едно дете – 5-годишния Борис, плод на любовта на Деси с боксьора Благой Найденов.

По-големият й син – Майки, както го наричат, е влюбен до уши в пет години по-голямата от него Анджела Станкова. Сливенчанката учи в Пловдив, където работи като фризьорка. Тя обаче има солидна клиентела и смята скоро да си отвори собствен салон, в който да разкрасява дамите, като ще разчита и известната й бъдеща свекърва да популяриза бизнеса й.

МАЙКИ НА ДЕСИ СЛАВА ЗАЖИВЯ СЪС СИЛИКОНКА

Красавицата често гостува в семейния дом на момчето, въпреки че се носят слухове от роднини на фолк певицата, че тя не одобрява бъдещи по-сериозни отношения между двамата млади, пише „Галерия“.

Нищо чудно самата Деси Слава да е дала съвета на сина си да не оповестява публично избраницата си вече толкова време, предвид горчивия опит, който тя самата има.

Това обаче трудно би повлияло на чувствата между Михаил и Анджи, която написа по негов адрес – „моята половинка, моята подкрепа, моято любов! Обичам те!“.

Top