Вие сте тук
Начало > Спорт > СТОЙКО САКАЛИЕВ ВДИГНА СВАТБА С РУСКИНЯ

СТОЙКО САКАЛИЕВ ВДИГНА СВАТБА С РУСКИНЯ

стойко сакалиев stoiko sakaliev

Любимецът на „армейците“ Стойко Сакалиев, който е администратор в ЦСКА, вече попада в отбора на женените мъже. В края на юли той мина под венчило с рускинята Габриела Висоцкая, с която си казаха „да“ на скромно градинско парти. Без да вдигат много шум, младоженците събраха най-близките си приятели и вече са официално семейство. Габи и Саката позират и с футболни тениски с номер 21 под името „Sakaliei“. Красавицата прие неговата фамилия и вече е Сакалиева.

Бившият нападател предложи брак на дългогодишната си приятелка в средата на юли. Тогава Габи публикува снимка с пръстен на фона на Народния театър „Иван Ваазов“ и написа: Категорично „да“. Рускинятаа е професионален фитнес инструктор, а освен това изготвя програми за здравословно хранене. В социалните мрежи тя разкрива за себе си, че е майка на две деца.

Саката има дъщеря Любомира от брака си с Жулвена. Самият той е признавал, че сам е развалил семейството с многобройните си изневери, но сега е хлътнал до уши по Габриела и не го интересуват никакви други жени, пише „Галерия“.

Бившият футболист има още един повод да е щастлив, защото дъщеря му Любомира пребори рака след сложна операция и тежка химиотерапия. Новината съобщи щастливият баща, след като в началото на миналата година отправи апел за финансова помощ.

Top