Вие сте тук
Начало > Шоу > КРАЛ ЧАРЛЗ III ВРЪЩА ЗЕЙНЕБ НА РАБОТА

КРАЛ ЧАРЛЗ III ВРЪЩА ЗЕЙНЕБ НА РАБОТА

зейнеб маджурова zeyneb madjurova

В събота, 6 май, bTV ще направи зрителите си съпричастни на историческото събитие – коронацията на британския монарх крал Чарлз III от 12:20 до 16 ч. чрез специално студио.

Водеща в София ще бъде Петя Дикова, а директно от Лондон ще се включи специалният водещ на bTV – Васил Христов. Те ще коментират на живо заедно със своите ексклузивни гости събитието от Уестминстърското абатство, където се провеждат коронации от 1066 г. Церемонията и символиката, традициите на монархията, протокола и любопитните детайли – всичко това ще намери място в близо 4 часовия ефир.

Екипът на предаването е подготвил и интересни истории за живота на крал Чарлз, както и срещи с вдъхновяващи личности, които имат допир до Британската монархия. Сред тях е българин, който получи медал на Британската империя за принос към укрепването на британско-българските отношения и ще минем отново по стъпките на бъдещия крал при посещението му в България, като ще представим един от сираците, срещнали го във Варна.

ЗЕЙНЕБ НЕ СМЕЕ ДА СЕ СЪБЛЕЧЕ ПО БАНСКИ, НЯМА И ПОМЕН ОТ КРАСИВАТА ФИГУРА

Васил Христов от Лондон събира впечатленията на кралски коментатори и биографи и разказва историята на първия портрет на Чарлз като крал за корицата на най-старото илюстровано списание в света. В специалното студио ще обърнем внимание и на другата страна на монетата, а именно протестите „Не е моят крал“ и републиканската група за натиск.

Специално за най-запалените почитатели на кралското семейство, bTV ще предложи разширено дигитално студио, което ще започне в 11ч. на живо на сайта btvnovinite.bg. В него ще се включи чаровната водеща Зейнеб Маджурова, която ще прекъсне майчинството си за ексклузивното събитие. Любопитни факти, впечатляващи тоалети, забавни ситуации и светски гости, фокус на обсъждането с гостите в студиото, както и специално съдържание ще очакват онлайн потребителите до 16 ч.

Top
>