Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗЕЙНЕБ НЕ СМЕЕ ДА СЕ СЪБЛЕЧЕ ПО БАНСКИ, НЯМА И ПОМЕН ОТ КРАСИВАТА ФИГУРА

ЗЕЙНЕБ НЕ СМЕЕ ДА СЕ СЪБЛЕЧЕ ПО БАНСКИ, НЯМА И ПОМЕН ОТ КРАСИВАТА ФИГУРА

зейнеб маджурова zeyneb madjurova

Тв водещата Зейнеб Маджурова, която роди близначки през септември, сподели, че няма никакво време за себе си. Освен бебетата, тя има и дъщеричка на 3 години. Трите деца запълват цялото време на звездната си майка.

„Нямам никакво време за себе си и вече съм се отказала да търся такова. Приела съм, че до пълнолетието на децата те решават дали съм свободна, или не. Радвам се, ако успея да изляза на вечеря с приятели, но нерядко ги отказвам в последния момент. Затова благодаря на всички близки, че все още са ми близки въпреки отменените изживявания с тях. Истината е, че не искам да изпускам нито секунда с трите деца (колкото и трудно да е на моменти)”, сподели Зейнеб с феновете си в социалните мрежи.

ЗЕЙНЕБ НАПРАВИ ПОГАЧА КАТО СВАТБА

Тя твърди, че все още не е влязла във форма след раждането на близначките. „Все още имам коремче. Все още имам килограми за сваляне. Все още не спортувам. Все още се надявам, че лятото ще мога да се покажа по бански”, написа Зейнеб. Тя сподели още, че кърми бебетата си и че вече й липсва работата в телевизията. Надявала се скоро да намери начин да съчетава грижите за децата с работата на екрана.

Top