Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КАМЕЛИЯ ЗАРЯЗА ВЕГЕТАРИАНСТВОТО

КАМЕЛИЯ ЗАРЯЗА ВЕГЕТАРИАНСТВОТО

камелия. kamelia

По-различен и много специален рожден ден посреща тази година фолк звездата Камелия, която преди десет месеца стана майка на син. Мъникът, носещ древното и позабравено българско име Баян, е малкото чудо за певицата и дългогодишния й партньор в живота Цветин. Затова личният й празник тази година със сигурност ще бъде още по-вълнуващ и емоционален, пише Галерия.

По начало изпълнителката на хита „Името ти“ от години пропуска големите партита за ЧРД, така ще е и тази. „Не съм привърженик на големите и шумни рождени дни. Предпочитам да съм в по-интимна обстановка. Понеже дълги години сме си го празнували само аз и Цвети, родители и най-близки и това ми е останало като част от начина ми на празнуване. Без големи ексцесии и шумни партита“, казва пред „Галерия“ Камелия, която вероятно и заради работата си, се е наживяла на големите пиршества и забави. „Когато работиш с много хора на среща си, някак си тези лични празници ги свързвам малко повече с уют и по-интимна атмосфера“, потвърждава тя.

КАМЕЛИЯ СЕ КАЧИ НА ГЛАВАТА НА ЦВЕТИН, ПОКАЗА ПОРАСНАЛИЯ БАЯН

„Не съм планирала нищо специално. Исках да си правя по-голямо празненство за юбилея, но пък тогава беше ковид и нямаше как да се случи. Така да се каже и природата беше против“, разяснява още певицата, която на 10 януари навършва 53 години. Цифрата обаче ни най-малко я притеснява и не само защото гените й са спомогнали да съхрани младостта си. „Нямат никакво значение годините, за мен това са поредни цифри и

въобще не им обръщам внимание. Важно е как се усеща човек. Може да си много щастлив и когато си на половин век, и може да си много сдухан, когато си на 20 години. Усещането е по-важно, не броя на годините. Не се сдухвам от това, че съм на 53, просто една цифра отгоре“, категорична е блондинката, за която възрастта е основно трупане на опит и преживявания, което е най-ценното в живота ни.

Равносметките обаче не са за нея и ги пропуска на фона на масовите истерии в социалните мрежи. „Не обичам да ги правя. За мен е много важно да си обективен с това, което ти се случва и с това, което си преживял. Едната година си носи едно,

другата година си носи друго. Тръгваш с нещо, което ти се е искало да се случи през годината, а то не е станало… Но то другата година може да стане или пък да се случи нещо още по-готино. Поне аз равносметки не правя. За мен е важно случилото се, а случилото се е, че станахме родители. Случилото се е, че сме живи и здрави, случилото се е, че все още сме с Цвети и сме заедно и сме добре. Оттам насетне догодина какво ще дойде – ще видим“, смята фолк дивата. Певицата определя сина, си Баян като, не много кротък, но пък за сметка на това нощите са доста по-спокойни.

КАМЕЛИЯ ПОКАЗА НОВИТЕ БОМБИ

В грижите за наследника на фамилията помагат и двете баби, без които Цветин и Камелия са загубени. „Добре е,че са те! От скоро време, започнахме много да оценяме баба Данче и баба Здравче, че без тях просто няма да е това, което е. Когато съм на работа или когато имам нужда от ден-два да се наспя, те са винаги на разположение, за което им благодарим. В тяхно лице имаме голяма подкрепа“, споделя Ками. Попитахме и нейният Цветин как се справя като родител, а той е повече от скромен.

„Трудно е човек да даде оценка на себе си, защото трябва да бъде сравнено с нещо. Като цяло смятам, че се справям нормално, при положение, че ролята на бащата се появява на малко по-късен етап. Иначе и аз го къпя, храня го, сменям памперсите, когато се налага“, изброява част от грижите си щастливият татко и допълва още:

„Моето отношение към детето е малко по-либерално. Пускам го да ходи босичък, пускам му малко студено душче, когато го къпя. Опитвам се постепенно да го закалявам. Иначе, честно казано, в момента най-вече му се радвам и гледам как расте.“ Оказва се, че след появата на наследника им, Камелия и Цветин не са затруднени в това да поддържат своя начин на живот в храненето, след като дълги години се придържаха към веганството, като преминаха и през вегетарианството. „Имахме даже и период, в който 21 дни ядяхме само сурова храна. Тогава осъзнахме, че природата в живота ни предоставя много хубави неща, които човек, ако бъде малко по-отговорен и буден, с тях може да живее прекрасно, без да се ограничава. Както ние в нашето семейство не обичаме ограниченията, освен ако здравословното състояние не те принуждава да бъдеш в ограничения, но при нас го няма, слава богу“, споделя изпълнителката и признава, че с днешна дата не си забраняват месото.

КАМЕЛИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА КРИЕ КАК СЕ Е СДОБИЛА С БЕБЕТО СИ

„Ядем си месце, ядем си агнешко по Beликден,свинско по Коледа… Гледаме да са изчистени продуктите, защото има разлика, когато вземеш едно пиле бъкано с антибиотици и хормон на растежа, тогава веднага се усеща миризмата от химията“, разяснява звездата. Два пъти годишно – на пролет и есен, семейството се подлага на гладолечение, за да може да пречисти тялото. „През другото време си живеем нормално. Но е важно човек да си изгради култура на хранене, както и да подбираш чисти продукти“, категорична е Камелия.

Top
>