Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЧЕСТИТО! БЕРБАТОВ ВЕЧЕ Е ВИСШИСТ

ЧЕСТИТО! БЕРБАТОВ ВЕЧЕ Е ВИСШИСТ

Наред с изпитите на зеления терен Димитър Бербатов се представи отлично на последния си държавен изпит в Национална спортна академия. Той вече е дипломиран бакалавър по „Спортен мениджмънт“.

Заедно със своите колеги, не толкова известни, но също толкова талантливи момичета и момчета, Бербо показа високо ниво на знания, обвързвайки теорията с практиката, и получи отлична оценка от изпитната комисия.

Футболистът бе редовен студент, индивидуално обучение в специалността към Треньорски факултет на НСА, а негов научен ръководител през годините на следването му бе проф. Бисер Цолов.

Ректорът на НСА проф. Пенчо Гешев откри изпита и похвали именития ни футболист за това, че въпреки ангажиментите си през годините той успя да приключи навреме с изпитите си и да се подготви за най важния си – държавния.

Димитър Бербатов изяви своя интерес да продължи с обучението си в академията през есента, когато ще запише магистърска програма „Спортен мениджмънт“.

Така той ще тръгне по стъпките на други наши родни спортисти, които също избраха специалността – Йордан Йовчев, който взе своята диплома през ноември миналата година, Николай Бухалов и Евгени Иванов – Пушката, на които им предстои дипломиране, пише lifestyle.bg.

Top
>