Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БЕСТЕ САБРИ ЖИВЕЕ С БОГАТАШ

БЕСТЕ САБРИ ЖИВЕЕ С БОГАТАШ

бесте сабри beste sabri

Новата водеща на „Тази събота и неделя“ Бесте Сабри се оказа милионерска изгора. 27-годишната репортерка, която детронира Жени Марчева и Диана Любенова от предаването им и прави шеметна кариера в Би Ти Ви, живее на семейни начала с богат бизнесмен. Двамата с Борислав са заедно от няколко години, но избягват да натрапват връзката си в публичното пространство.

Бесте и любимият ѝ все още нямат сключен брак, нито пък наследници. Красавицата от Шумен и бизнесменът обитават луксозен апартамент в София и често пътуват до екзотични острови и дестинации по света. Откакто са двойка, Борислав буквално е позлатил любимата си и не пести средства, за да я прави щастлива. Само на 27, Бесте има стандарт на живот, по-висок от този на всичките ѝ колеги в телевизията. Тя управлява лъскав бял мерцедес за 150 хиляди лева, който ѝ е подарък от мъжа до нея.

Тя бе лансирана и назначена на сладкия си пост от Антон Хекимян, който бе директор в Би Ти Ви, преди да се хвърли в битката за кмет на София като кандидат на ГЕРБ. Благодарение на него тя получила шанс да се изстреля на върха в телевизионната йерархия. Първо Бесте бе назначена за водеща на новините, а от тази есен пък заедно с колегата ѝ Митьо Маринов замениха старите кадри Диана Любенова и Жени Марчева в съботно-неделния сутрешен блок на телевизията.

БЕСТЕ САБРИ СЕ ОКАЗА МИЛИОНЕРСКА ИЗГОРА

Заради прогонването на двете журналистки Бесте станала трън в очите на повечето си колеги, които никак не ѝ симпатизирали. На крехката възраст на Сабри обаче нито една от колежките ѝ не е жънела такива скорострелни слава и успехи.

Тя е родом от Шумен и споделя, че журналистиката намира място в сърцето ѝ още от малка, когато, макар и по детски, искала да се развива именно в тази сфера. Това очертава пътя ѝ да учи в езиковата гимназия „Никола Вапцаров“ в родния си град, а след това отишла да следва журналистика в чужбина. Дипломирала се със специалност в университет в Шотландия, след което се завърнала в Шумен. Там кариерата ѝ започнала с работа в местния филиал на БНР. После пристигнала в София и досущ като в приказката за Пепеляшка се сдобила с приказен живот – богат мъж и завидна кариера.

Top
>