Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗУЕКА СЕ УРЕДИ С АПАРТАМЕНТ В ИСПАНИЯ

ЗУЕКА СЕ УРЕДИ С АПАРТАМЕНТ В ИСПАНИЯ

зуека zueka

Актьорът и художник Васил Василев-Зуека живее в собствен апартамент във Валенсия, където емигрира преди две години.

С жена му Ани още преди да заминат взели решението да продадат имот в София и с парите да си вземат жилище в Испания, вместо да живеят под наем. „Няма да крия – не беше никак лесно да вземем решението да се установим в друга държава и да рестартираме – трябваха ни около 4години. Искам нов живот за себе си и за семейството си – в по-спокойна среда“, обяснява преди време актьорът в интервю за „Уикенд“.

ЧАКА ЛИ ЗУЕКА ТРЕТО ДЕТЕ?

Те вече напълно са свикнали с живота си във Валенсия и най-вече им харесва това, че там се спазват законите и правилата. Тук също ги има, но не се прилагат. Намерили са и приятели, но не спират да поддържат връзка и с близките си от България, където се връщат все по-рядко. Синът им Стефан се справя много добре в училище, научил е перфектно испански и като разговаря с родителите си им отговаря на езика на Сервантес.

Зуека издържа семейството си навън изцяло от картините си, които се продават не само на испанския пазар, а и на хора от цяла Европа. Първият човек, който вижда платната му, е Ани. „Заедно обсъждаме. Много ми помага тя, давайки ми идеи. Това е процесът. Когато не съм зает със Стефан и няма други ангажименти, рисувам по цял ден“, разказва Зуека.

Top