Вие сте тук
Начало > Шоу > СТЕФАН НА ГАЛА Й СТАНА КОНКУРЕНТ

СТЕФАН НА ГАЛА Й СТАНА КОНКУРЕНТ

гала-стефан

Стефан Николов започна работа като водещ на обеден блок, точно като жена си Гала, но на далеч по-неизвестна телевизия.

Несменяемото лице на „На кафе“ пожела успех на конкурента си и не пропусна да обясни, че го обича. Стефан, който така и не можа да започне някаква истинска работа извън отглеждането на пчели, води предаване по бившата телевизия „Българе“, която вече има ново име – „БГ плюс“. Преди него сутрин се изявява актьорът Сашо Дойнов, чийто син гледаме във „Фермата“ в момента.

ГАЛА УРЕДИ СТЕФАН ПРИ ДИМИТЪР РАЧКОВ

Предаването, което е час и половина, се излъчва всеки делник, точно както и шоуто на любимата му, така че уикендите на двамата ще са посветени на почивка в къщата им край язовир „Искър“. Преди години Стефан водеше „На кафе“ заедно с Гала по идея на тогавашната продуцентка на предаването Тара Нури, която днес е голяма шефка в Нова телевизия, пише „ХотНюз“.

Той беше много добър коментатор на забавните новини, за разлика от сегашния панел при любимата му, които са доста скучни, но пък многословни. Стефан догодина изпраща единствената си дъщеря абитуриентка, така че със сигурност се нуждае от пари. Заплатата му в тази телевизия обаче е почти символична, особено в сравнение с Гала.

Top
>