Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЧАКА ЛИ ЗУЕКА ТРЕТО ДЕТЕ?

ЧАКА ЛИ ЗУЕКА ТРЕТО ДЕТЕ?

зуека ани вичева zueka ani vicheva

На 58 години Васил Василев – Зуека май е в очакване на трето дете. Половинката на актьора – Ани Вичева, поразително е напълняла, след като преди година беше слаба като фиданка. В момента тя изглежда като бременна.

За огромната промяна във външния вид на Ани Вичева, настъпила в рамките само на няколко месеца, се разбра благодарение на снимки, които певица Кристина Димитрова публикува в социалните мрежи.

Тези дни естрадната звезда отбеляза 63-ти рожден ден в Испания и е имала среща за обяд във Валенсия със Зуека и неговата половинка. Направили са снимки за спомен, от които става ясно, че Ани е качила поне 30 килограма, след като миналата година беше отслабнала с около 20 кг, пише „Уикенд“.

През лятото на 2022-а емигриралият в Испания актьор се беше върнал за малко в страната ни заедно със съпругата и сина си Стефан. Семейството беше засечано от репортер н а“Лупа“, който констатира впечатляващо вталяване на иначе закръглената Ани.

Не е ясно как, но тя бе успяла да постигне мерки почти като на фотомодел. Сега обаче от всичко това няма и следа. От снимките на Криси Димитрова се вижда, че Вичева вече е далеч по-едра отколкото преди да напусне България.

Промяната е толкова очебийна, че хората подозират, че най-вероятно се дължи на бременност.

ЗУЕКА СЕ ПУСНА НА ПРОМОЦИЯ

Ани скоро трябва да навърши 48 години – възраст, в която напоследък все повече жени успяват да станат майки, особено ако разчитат на съвременната репродуктивна медицина. Така че няма да е изненада, ако жената на Зуека скоро роди. Първото дете на двойката дойде на бял свят през пролетта на 2014-а.

Това е синът им Стефан. Когато замина за Испания, актьорът обяви, че го прави основно заради момчето – не искал то да расте в неблагоприятната българска среда.

Семейството емигрира малко преди детето да стане ученик, и го записа в местно школо. Говори се, че преди да напуснат страната ни, домът на Ани и Зуека в София е бил ограбен. Вичева била пред нервна криза, защото не се чувствала спокойно, живеейки в България. Явно обаче в Испания се е успокоила и нищо чудно да е поискала да им второ дете.

Родният актьор, освен сина си, има и голяма дъщеря от бившата си жена – режисьорката Нина Димитрова. Това е Девина Василева, която вече има успехи в киното като режисьор. Ако Ани действително е бременна, Василев ще стане баща за трети път на 58-годишна възраст.

Top
>