Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БЕЗ НАСКО КОЛЕВ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“, В ШОУТО Е БИВШИЯТ НА ЕМАНУЕЛА

БЕЗ НАСКО КОЛЕВ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“, В ШОУТО Е БИВШИЯТ НА ЕМАНУЕЛА

атанас наско колев atanas nasko kolev

Новината, че певецът и бивше гадже на Мария Илиева влиза в „Игри на волята“, се оказа напълно невярна. Наско въобще няма да участва в риалити предаването, чиито снимки вече започнаха на морето. Самият изпълнител пък ясно се вижда на клипче от участие на Лидия, заснето преди дни, и така опроверга новината за включването му в „Игри на волята“.

АТАНАС КОЛЕВ СИСТЕМНО БИЕЛ ЛИДИЯ

За сметка на това друг доста коментиран мъж ще видим на екрана и това е Мартин Николов с прякор Елвиса. Той нашумя покрай връзката си с Емануела. Двамата се разделиха, а изпълнителката разкри пикантни подробности за своя вече бивш приятел.

Те всъщност слагат край на любовната си история с голям скандал. Разправията се развихря в последните часове на 2022г. Тъй като пвеицата няма участие на Нова година, решава да отиде да празнува с приятели в Пампорово. За куфарите от колата й помага момче, което тя вижда за първи път там. Междувременно на Мартин му пращат съобщение, че именно това е новият мъж на Емануела. Разгневен от видяното, той започва да я обижда в съобщения, пише „Филтър“.емануела мартин николов елвиса emanuela martin nikolov elvisa

„Обидите не са нещо необичайно, той си го практикува това – разкрива певицата. – Тази осанка и изкуствен имидж, който му се създаде, че е най-уникалният мъж и че е от добро семейство, са пълни глупости. Определено е най-голямото ми падение в живота. Той предпочита да щрака с пръсти в неговото заведение и това е единственото, което прави. Когато човек е безработен и се занимава с простотии, е нормално да изпуши в един момент. Според мен трябва да потърси помощ“, казва Емануела.

ЕМАНУЕЛА УРЕДИ БИВШИЯ СИ ДА ВЛЕЗЕ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

КЪде го намерих?! Бях толкова отчаяна от моята предишна връзка с Митко Динев, че не можех да го преживея. Мартин се появи, беше се разделил с жена си иаз реших да опитам. Явно с годинит ене сме дораснали за нещо сериозно, особено той, личейки си по обидите. През първите две години беше невероятен човек, но след това… Не пожелавам на никоя жена такъв мъж. Момичета, моля ви, не се подлъгвайте по осанката му, външния вид и това, което говорят медиите, защото някои хора са много добри актьори“, допълва тя.

Дали самият Мартин ще повдигне завесите на отношенията си с Емануела в „Игри на волята“, предстои да разберем.

РУМЕН РАДЕВ СЪЩО ВЛИЗА В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

В риалити шоуто ще видим още Мис България 2018г. Теодора Мудева и приятеля й – модела и бивш състезател по джудо Румен Радев, който сега е учител по физическо в Сливен. Очаква се двамата да се борят докрай за голямата награда от 100 бона.

теодора мудева румен радев teodora mudeva rumen radev
Теодора и Румен
Top
>