Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НАПРАВИЛИ МАГИЯ ЗА РАЗДЯЛА НА ПЕПЕ И КАРАМАНСКИ

НАПРАВИЛИ МАГИЯ ЗА РАЗДЯЛА НА ПЕПЕ И КАРАМАНСКИ

иво каримански пепе ivo karimanski pepe

До броени седмици Иво Карамански – младши и приятелката му Антоанет Пепе ще станат родители. Влогърката вече е в доста напреднал етап от бременността й – в осмия месец, а неотдавна се сгодиха с любимия й.

Тя има още три деца от двама различни мъже, но се надява, че най-после е случила и настоящата й връзка ще просъществува.

След поредица от лични несполуки в миналото Пепе се е обърнала към езотериката и се е заела да преоткрива себе си. Започнала да ходи и по врачки. По време на поредното си посещение при гадателка Антоанет узнала, че има направена магия за раздяла с Иво. Инфлуенсърката много се стреснала, че актуалните й романтични отношения може да се провалят и веднага предприела мерки да разтури прокобата. За целта направила специален ритуал, който я изчистил от лошата енергия.

СИНЪТ НА КАРАМАНСКИ СЕ ЖЕНИ ЗА КАКА СИ ПЕПЕ

Антоанет е сигурна, че магията е направена от жена, но не желае да оповестява името й. Преди няколко години Карамански-младши претърпя тежка катастрофа. След инцидента той изгуби едната си ръка, но сега продължава да се радва на живота. За разлика от жена си, бъдещият татко не вярва в магии и смята, че злополуката е следствие на нещастно стечение на обстоятелствата. Казва, че нито за миг не изпаднал в депресия, а поддържал силата на духа си. Майка му – бившата тв водеща Нели Атанасова, обаче била напълно сломена, пише „Уикенд“.

„Животът рязко спря за мен. Един ден Иво дойде до вкъщи, хвана ме за ръката и ми каза: „Мамо, аз съм взел решение за себе си и ще продължа да живея пълноценно, както е било винаги досега. Ако ти продължаваш да се самоизмъчваш, ще ме повлечеш със себе си. Тогава осъзнах колко слаба съм всъщност. Вместо аз да съм опора за него, той беше такава за мен, той ми помогна да изляза от депресията”, разказвала е половинката на актьора Александър Сано, който приема Иво за свой син, макар че не му е биологичен баща.

Сега Нели е много щастлива, че ще става баба и няма против, че снаха й има още три деца от двама различни мъже. Даже твърди, че се разбират много добре и има готовност да помага на младото семейство в грижите за бебето.

Медицината и технологиите са много напреднали и след катастрофата Иво се сдоби с модерна протеза, изплатена от Александър Сано. „От няколко години се предлагат бионични ръце, които са командвани от импулсите на мускулите. Буквално този крайник може да върши всичко, някои стигат до 80-90% да върнат функционалността на истинската ръка, разказвал е популярният артист. Ной осинови младежа преди години и сега официално е негов баща.

ПЕПЕ И ИВО КАРАМАНСКИ СЕ СГОДИХА

Сано казва, че Иво е пример за всички, които са преминали през подобна ужасна травма, защото духът му не е паднал след преживяното. От самото начало младежът Карамански понася добре промяната, дори има силата да се шегува със себе си. „Киборг, второ ниво”, коментирал е той в социалната мрежа. Бъдещият татко се познава с годеницата си Антоанет още от тийнейджърските години. Тогава обаче нямали специални отношения, а били по-скоро приятели. Тя е със 7 години по-възрастна от него. Хубавото е, че инфлуенсърката приемала мъжа си дори и с дефектите му, а той пък нямал нищо против децата и миналото й. Обикновено любовните връзки на влогърката не продължават дълго, но тя се надява, че след като е развалила магията за раздяла, с Иво ще останат заедно още много години.

Top
>