Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СИНЪТ НА КАРАМАНСКИ СЕ ЖЕНИ ЗА КАКА СИ ПЕПЕ

СИНЪТ НА КАРАМАНСКИ СЕ ЖЕНИ ЗА КАКА СИ ПЕПЕ

иво каримански пепе ivo karimanski pepe

Синът на Иво Карамански скоро ще вдига сватба, пише Ретро. 26-годишният младеж преди дни се сгоди за 8 години по-голямата от него блогърка Антоанет Пепе. Двойката вече чака бебе, съобщи щастливата новина с емоционално видео в социалните мрежи.

„Да“ на твоето предложение. „Да“ на колко умело успя да ме изненадаш рано сутринта. „Да“ на всичко, което ни предстои! Обичам те“, пише Антоанет под видеото.

Пепе е на 33 години и се изявява като успешен блогър, бизнес дама и автор на книгата Розовият балон. Пепе вече е имала един брак зад гърба си и е майка на 3 деца от двама различни мъже. Първият бил датчанин, с когото се разделили заради зависимостта му към наркотици. С него имат две дъщери, които през голяма част от времето живеят при майка си. Третото дете на Пепе е момче и е от мъж на име Филип от Бургас, с когото тя има общ бизнес.

ПЕПЕ И ИВО КАРАМАНСКИ СЕ СГОДИХА

Карамански и тя се запознават преди десет години, когато той е на 16, а тя на 24. Любовта им пламва преди две лета в изключително труден и за двамата момент. Той едва оцелява в катастрофа, при която губи лявата си ръка и сега е с биологична протеза. Пепе пък точно тогава се разделя с втория си мъж. Двамата се загаджили на къмпинг край Созопол през лятото на 2022 г. и оттогава са неразделни. Когато обявиха, че официално са двойка, предизвикаха истински фурор, но и неодобрение сред мнозина. Очевидно това обаче по никакъв начин не засегна щастието им. Близките на двамата влюбени също ги подкрепят безрезервно. Свекървата Нели приела с широки обятия новата снаха, въпреки че тя вече има 3 деца и е по-възрастна от сина й. Нели не се месела в отношенията и нямала търпение да стане баба, макар да няма още 50 и да изглежда шеметно добре.

Карамански-младши приема Сано за свой баща и преди време по съдебен път добави неговата фамилия към своята в знак на признателност, че го е отгледал и възпитал.

Top
>