Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГУЩЕРОВ ПРОГОВОРИ: ДАЛ СЪМ 200 БОНА НА КИРИЛ ТЕРЗИЕВ, РЕКЕТИРА МЕ

ГУЩЕРОВ ПРОГОВОРИ: ДАЛ СЪМ 200 БОНА НА КИРИЛ ТЕРЗИЕВ, РЕКЕТИРА МЕ

светлана гущерова християн svetlana gushterova

Христиан Гущеров показа документи, според които насилникът Кирил Терзиев му дължи хиляди левове, а не той на бившия спортист, както настоява обвиненият бивш борец.

Отделно спортиста взимал средства на ръка от бизнесмена, а на всичко отгоре получил и апартамент в скъпарски квартал на смешно ниска цена. Гущеров намекна, че е бил жертва на рекет от страна на Терзиев, който се занимава с незаконна лихварска дейност. За да докаже думите си, Християн показа и копия от платежни нареждания.

Бившият борец Кирил Терзиев, който нападна и би Светлана Гущерова, развива лихварска дейност, без да има право на това

„По банка съм му дал сигурно между 150 000 и 200 000 лева. Върнал ми е към 40 000 лева. Давал съм му и на ръка, през седмица. Той с какво се занимава? Има ли някакви доходи? Публична тайна е, че е лихвар, но тази дейност се регулира от банките. Той просто е един рекетьор. Давал съм му пари и назад във времето, преди този договор за заем. Аз съм го издържал този човек. Започнаха да ми звънят много хора, които имат огромни финансови проблеми с него, придружени със заплахи. Тепърва ще излязат дота неща, за мен този човек трябва да бъде задържан, а прокуратурата да му повдигне обвинение.

След като преустанових практиката с даването на пари, той започна рекет над мен, психически и физически тормоз. Рекетираше ме и за пари. Имам още много какво да разкажа – свързано с неговия маниер на рекетиране от мутренските времена на 90-те. Но това свърши, ще изнеса много неща за него – мястото му е категорично в затвора, защото той се занимава с престъпна дейност, рекет, изнудване и незаконно лихварство“, обяви Християн Гущеров. Съпругът на Светлана имал записи на 4 разговора между тях, в които Кирил го заплашвал и изнудвал, и ще ги предаде на медиите и на органите на по-късен етап.

СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА ПОКАЗА ВИДЕО ОТ ПОБОЯ

Синът на Добромир Гущеров обясни, че познава Кирил Терзиев покрай жена си Светлана. Двамата се сбилижили покрай изолацията в ковид пандемията. Кирил умеел да влиза под кожата на хората и да им иска финансови услуги.

„Откакто го познавам, аз съм му помагал. И му казах: „Кире, обичам те като брат! Наистина безкористно те обичам! Каква е тази омраза от твоя страна, наистина не мога да проумея?“. Той стана от масата и каза, че няма да говори с нас. Тръгнах към него, той се обърна и ми удари шамар. Само го попитах: „Ти осъзнаваш ли какво правиш, бе, човек?“. Той се стресна – не знаел какво прави. Тогава ми открадна и телефона, с който работя“, обясни още Гущеров.

Top
>