Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БИЛЯНА ДОЛ ЩАСТЛИВА В ИСТАНБУЛ С НОВОТО СИ ГАДЖЕ, ЗАБРАВИ ВАЛЕРИ

БИЛЯНА ДОЛ ЩАСТЛИВА В ИСТАНБУЛ С НОВОТО СИ ГАДЖЕ, ЗАБРАВИ ВАЛЕРИ

биляна-дол-bilyana-dol

Любовта явно оказва благотворно влияние върху бившата половинка на Валери Божинов – Биляна Дол. Сръбкинята, която има нов мъж до себе си, реши да съживи бизнеса си.

В най-скоро време тя ще пусне нова колекция на модната си марка. Това ще са първите модели, които създава след раздялата с нападателя на „Левски“. След краха на връзката им Биляна бе изпаднала в криза и буквално бе зарязала бизнеса си. Не е ясно дали по финансови причини, или нямаше муза да създава.

От известно време Дол е прегръдките на турския журналист Юсуф Емин, разкри „България Днес“. Покрай водещия на телевизионното предаване „Севдалинка“ тя отново сияе. Биляна е в Истанбул от повече от месец, като непрекъснато е в компанията на Юсуф.

БИЛЯНА ДОЛ ЗАМЕНИ ВАЛЕРИ БОЖИНОВ С ТУРЧИН

Двамата обикалят заведенията около Босфора, като не пропускат случай да качат свои общи снимки в социалните мрежи. Към една от снимките бившата на Божинов дори пише на Юсуф: „Сърце мое, благодаря, че улесняваш живота ми в Истанбул“.

Покрай новата си тръпка намери време да се похвали, че е готова с новата си колекция, която ще пусне в най-скоро време. Емин също сподели в социалните мрежи новината, пише „България днес“.

Биляна създаде бизнеса си по времето на връзката си с Божинов. Двамата бяха заедно около четири години. Биляна се раздели окончателно с нападателя в края на 2019-а. Преди това двамата на няколко пъти се разделяха за кратко заради негови кръшкания, но Дол си го прибираше обратно. Накрая се умори да му прощава и сложи край на отношенията им.

Оттогава Валери не е демонстрирал близост с някоя определена жена. Въпреки слуховете, които го свързваха с няколко дами, това така и не бе доказано.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

♤ #bosphorus #i̇stanbul #turkey#mypartnerincrime

Публикация, споделена от ᴮᴵᴸᴶᴬᴺᴬ ᴰᴼᴸᴸ (@biljanadoll_official) на

Top