Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ТАТКО РЪЗА СЕ ЗАВРЪЩА НА ЕКРАН

ТАТКО РЪЗА СЕ ЗАВРЪЩА НА ЕКРАН

зафер-ергин-татко-ръза-опасни-улици

Един от любимите персонажи от многото сериали, показвани не само в Турция, но и в България, е татко Ръза от успешния крими сериал „Опасни улици“.

След месеци, в които съдбата на тази поредица беше неясна, стана известно, че съвсем скоро ще започнат снимките на новия 18-и сезон и актьорът Зафер Ергин отново ще радва зрителите като татко Ръза.

Излъчването й беше прекратено през декември заради здравословните проблеми на Тюркер Инанолу, бащата на Илкер Инанолу- в ролята на Енгин, който е сценарист, режисьор и продуцент на сериала.

Точно по това време се чу, че 80-годишният Зафер е решил да напусне сагата след участие в 553 епизода, тръгнали от 2006 година насам.

ТАТКО РЪЗА ГНЕВЕН, ЧЕ СПРЯХА „ОПАСНИ УЛИЦИ“

Първоначалната почивка на екипа от 45 дни беше увеличена многократно, като продуцентите дори посъветваха артистите и служителите от техническия екип да потърсят нова работа. Решението снимките официално да бъдат прекратени предизвика разочарованието и гнева на милиони зрители и за да спаси продукцията, Тюркер предоставя безвъзмездно авторските права за един сезон от детективската роредица на компания D Media.

След неговия ход е постигнато споразумение и с част от артистите да се завърнат към легендарния полицейски екип.  В момента продължават усилените подготовки за дългоочакваното продължение.

Вече е известно, че Зафер Енгин (татко Ръза), Илкер Инанолу (Енгин), Йозгюр Озан (Хюсню) и Озан Чобанолу (Хакан) ще подновят своето участие. Оуз Пече също отново ще се завърне в образа на комисар Емре.

Top