Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БИВША НА ХРИСТО СИРАКОВ СЕ ПРЪКВА И В „ЕРГЕНЪТ“

БИВША НА ХРИСТО СИРАКОВ СЕ ПРЪКВА И В „ЕРГЕНЪТ“

deniz hairula дениз хайрула

Дни преди старта на „Ергенът“ станаха ясни имената на 22-те моми, които ще се борят за сърцето на гребеца Виктор Стоянов. Очакванията, че мацките ще бъдат напълно непознати и нови лица, се оказаха напразни. Сред най-известните имена в новото риалити на Би Ти Ви е Дениз Хайрула.

Не е тайна, че плеймейтката имаше интимна връзка с покойния столичен бохем Христо Сираков-Стоте манекенки, който в последните си години организираше скандалния конкурс и издаваше „Плейбой“.

ПЪЛЕН ПОТРЕС: ВРЪЗКАРКИ И ТЪРСАЧКИ НА СЛАВА АТАКУВАТ „ЕРГЕНЪТ“

Участието й в предаването донякъде е изненада, тъй като според последните новини Хайрула си има сериозен приятел. Това навежда на мисълта, че се е набутала в риалитито не за да спечели Стоянова, а за да я дават по телевизията.

Другото добре познато в медийните среди лице е популярно сред тийнейджърите, които си изкарват времето в социалните мрежи – певицата Ева Георгиева, отбелязва Пик. Тя не е разпознаваема извън интернет платформите, но редовно се появява във всякакви формати. Била е беквокал в „Като две капки вода“, „Х Фактор“, „Аз обичам България“, „България търси талант“.

ГОЛОТАТА Е ПОРОК? ИЗТРИХА ДЕНИЗ ХАЙРУЛА ЗАРАДИ НЕЙНИ КОЛЕЖКИ

Явно, след като не става звезда с пеене, ще се опита да се прочуе с нещо друго в „Ергенът“.

Виктория Капитонова, която гледахме в „Мастър Шеф“, също се е пробвала в новото риалити.

Top