Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БЕСТЕ САБРИ ЖИВЕЕ С УЧЕНИЧЕСКАТА СИ ЛЮБОВ

БЕСТЕ САБРИ ЖИВЕЕ С УЧЕНИЧЕСКАТА СИ ЛЮБОВ

бесте сабри beste sabri

Водещата на „Тази събота и неделя“ Бесте Сабри и приятелят й Борислав са заедно от над десет години. Те се запознават като ученици в родния си Шумен. Тотгава той тренира футбол в града, а след това влиза при юношите в националния отбор. Баща му и сега е наставник в града. Борислав обаче се отказва от поката и сега се занимава с логистика в голяма строителна компания.

„Бяхме заедно още преди да замина да следвам в Шотландия, но тя ни раздели. В Абърдийн бях с момче от Литва. Той дойде с мен в България, но пътищата ни се разминаха. После обща компания ни събра отново с приятеля ми от времето на гимназията. Сега пак сме заедно. Вече сме други като личности, надградили сме се с различни представи за живота в сравнение с тези от тийнейджърството. Вярвам, че като двойка вървим в правилната посока“, признава красавицата.

Двамата живеят под наем в столичния квартал „Манастирски ливади“ и обожават да пътуват.

Бесте е отгледана от майка си Нели, която е учителка по биология и химия. Водещата е била едва на девет месеца, когато баща й заминава за Турция, за да търси работа и не се връща обратно в България. Така двете остават сами, а Бесте преминава през ада и рая.

БЕСТЕ САБРИ ЖИВЕЕ С БОГАТАШ

„С баща ми цял живот се опитваме да изграждаме мостове помежду си, които така и не се случиха“, споделя с тъга Бесте за отношенията с баща си Субхи Карадаг.

В отглеждането на водещата помага и нейният дядо, който е бил начален учител 40 години, пише „Галерия“.

„Вуйна ми е в същата фамилна професия. И аз исках да поема по техните стъпки, представях си, че мога да се справя. После осъзнах, че се изискват огромна отговорност и търпение и се отказах да ставам учителка“, казва водещата.

Фамилният съвет препоръчва право или медицина за по-стабилно. Бесте обаче избира журналистиката – прекалено любопитна е към света, фен е на динамиката и действието, а името й в превод означава „сътворявам“.

Top
>