Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БИВШАТА НА ДЖИЗЪСА СИ ХВАНА НОВ

БИВШАТА НА ДЖИЗЪСА СИ ХВАНА НОВ

благо джизъса полина blago djizusa polina

Бившата съпруга на Благой Георгиев – Полина, е намерила любовта. След шумния развод Джизъса бързо намери нова изгора и се хвърли в леглото на щерката на Ванко 1. Полина отричаше всякакви връзки, които й бяха приписвани в последните месеци. Е, ето че и тя вече е в отбора на обвързаните.

Макар и официално да не е обявила новия си мъж, Поли е на ваканция с изгората си в Гърция.

Това потвърдиха пред „България Днес“ няколко близки до брюнетката. Двойката обикаля популярния остров Тасос.

Самата мацка сподели романтичен кадър от колата, докато пътуват из южната ни съседка. Преди това Поли показа и бяла роза, подарена й от гаджето. Засега Поли пази в тайна името на левента, който е пленил сърцето й.

ПОЛИНА БРУТАЛНА СЛЕД РАЗВОДА: ДАНО БЛАГО СИ КУПИ НАЙ-СЕТНЕ АПАРТАМЕНТ

Според запознати връзката на велинградската милионерска наследница с мъжа до нея е от няколко месеца. Този път Поли се хваща с далеч по-млад от Благой. Новият на брюнетката бил от заможно семейство и бил целеустремен и преследвал мечтите си. Още след раздялата си с Георгиев Поли се зарече, че никога повече няма да се отдаде на доста по-възрастен от нея, защото такава връзка била обречена.

Бракът на Благой и Поли продължи близо година. Двойката се врече във вечна вярност на 25 юни. Точно един ден преди бракът им да навърши година обаче бившият футболист и победител от Survivor подписа развода.

Top