Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БИВШИЯТ НА АНГЕЛИНКА СИ ХВАНАЛ БОГАТ МЪЖ В ЛОНДОН?

БИВШИЯТ НА АНГЕЛИНКА СИ ХВАНАЛ БОГАТ МЪЖ В ЛОНДОН?

Бившият на плеймейтката Ангелинка от Козарско – уж моделът Йордан Йорданов, последвал примера й и заминал на Запад, научи Secret.bg. Двамата се прочуха след като публикуваха сами видео от срамните им сцени у дома.

Читатели на Secret.bg разкриха, че Йордан се разхождал в компанията на млад господин в мол в британската столица. Изненадващо е какво прави той в английския мегаполис, въпреки че не знае бъкел чужд език.

Според запознати, Йордан си изкарвал допълнително пари, „уважавайки“ финансови обезпечени господа. Със сигурност Данчо, както му казват по-близките, не е просто на екскурзия, тъй като крие своето пътуване.

Оказва се, че това не е първото палаво пътешествие. Неотдавна пишман моделът се разходи и до швейцарската столица, където много родни момчета задоволяват богати швейцарци и отново не спомена къде точно се намира.

Бившата му изгора Ангеинка, с която имаха бурна любов, съпътстваща от бой, палави игри, скандали и чупене на прозорци и телефони, също намери богат господин и живее в австрийската столица Виена.

ДЖЕНДЪР ЖИГОЛОТО ДАНЧО ИСКАЛ ДА Е МАМАН, НО ГО ПРЕБИХА ОТ БОЙ

Top