Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СВЕТЛАНА ПОТВЪРДИ, ЧЕ Е БРЕМЕННА С ЧЕТВЪРТО

СВЕТЛАНА ПОТВЪРДИ, ЧЕ Е БРЕМЕННА С ЧЕТВЪРТО

светлана гущерова svetlana gushterova

Светлана и Христиан Гущерова се на крачка от сбъдване на голямата семейна мечта! Милионерската съпруга потвърди в социалната мрежа ширещите се от няколко седмици слухове – а именно, че е бременна с четвъртото си дете.

Слуховете си засилиха, след като в последните месеци Гущерова, която иначе е супер активна в Инстаграм, не е качвала снимки в цял ръст. Преди месец семейството отпразнува първия рожден ден на най-малкия им син Кристиан, а на кадрите от партито Светлана се скри зад приятелките си.

ЗАЩО ГУЩЕРОВ НЕ ВОДИ СВЕТЛАНА НА ЕКЗОТИЧНИ ДЕСТИНАЦИИ

По всичко личи, че Гущерова е към края на бременността си, след като най-после направи признание за поредното хубаво събитие, което предстои във фамилията. Направи го като качи забавен колаж на стори, на който млада жена е на посещение при психолога си. „Какво ви безпокои?“, пита той. „Нищо, майка съм на 3 деца и дойдох да полежа малко“ гласи отговорът, пише ХотНюз.

Под снимките с емотиконки Гущерова обозначи дъщеря си Анелиа-Добромира и двамата си синове. Но издайническият емотикон бе на бременно момиче. Така Светлана и Христиан успяха да изпълнят мечтата си – да бъдат родители на цели 4 деца.

Top
>