Вие сте тук
Начало > Шоу > БИВШИЯТ ФУТБОЛИСТ КОКО СПЕЧЕЛИ „ФЕРМАТА“ И 100 БОНА

БИВШИЯТ ФУТБОЛИСТ КОКО СПЕЧЕЛИ „ФЕРМАТА“ И 100 БОНА

коко фермата

34-годишният Костадин Велков от София спечели „Фермата“ 9 и 100 000 лева.

Бившият футболист спечели 15 точки от игрите на арената. Самите фермери също дадоха своя глас за Коко – цели 12 души гласуваха за него. Костадин получи и най-много от зрителския вот – 50%.

Общо шестима участници, трима смели мъже и три силни жени, изминаха дългия път по нишката на живота и стигнаха до края на деветия сезон на „Фермата“.

От отбор „Елбетица“ място на последната права заслужиха сервитьорът Андрей Стефанов, земеделецът Георги Георгиев, продавачката на цветя Емилия Георгиева, студентката по право Линда Бонева и балерината Мартина Сергиева.

От конкурентния тим „Канатица“ към тях последен се присъедини футболистът Костадин Велков, след като срази в оспорван дуел съотборника си, колоритния земеделец Кенан Асил.

Победата донесе на спортиста и щастие, и сълзи. Костадин преживя противоречиви чувства, защото отстрани най-големия си приятел в риалитито и единствен от „Канатица“ достигна до финала.

За негово огромно разочарование той не успя да сподели тази чест с „червените“, с които преживя най-тежките и най-радостни мигове в стопанството.

По време на титаничния финал претендентите за първото място трябваше да забравят емоциите и да влязат напълно концентрирани в последната серия сблъсъци, разделени на жени и мъже.

Крайният резултат бе определен от резултата от битките на Арената, от гласуването на фермерите и, най-вече, от вота на зрителите.

Top
>