Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АЙЛИН ОТ „ЕРГЕНЪТ“ РЕВНУВА ЛУДО ИРАНСКОТО СИ ГАДЖЕ

АЙЛИН ОТ „ЕРГЕНЪТ“ РЕВНУВА ЛУДО ИРАНСКОТО СИ ГАДЖЕ

айлин бобева джафари ailin bobeva

Ергенката Айлин призна, че ревнува новото си гадже Фарид. Макар да се опитва да крие тези свой емоции, красавицата трудно успява да се сдържа на моменти.

„Признавам, че съм доста ревнива. Опитвам се да не го показвам, но понякога въобще не мога да го крия. Мисля, че това му харесва. Той също е ревнив в някой ситуации. И двамата сме много емоционални хора. Забавно ни е“, сподели Бобева в предаването „Преди обед“ по БТВ.

АЙЛИН ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ ФРЪЦКА СЪС СЕКСИ МИЛИОНЕР

В четвъртък бе обявено, че 41-годишният бизнесмен, който върти търговия с парфюми, ще гостува заедно с любимата си в предаването. Днес обаче той не седеше на диванчето до красавицата, която обеща да го доведе при следващо гостуване. Иначе Айлин призна, че с иранеца се познават още преди влизането й в романтичното предаване покрай общи приятели. Самият Фарид не е гледал „Ергенът“, понеже не говори български. И единият, и другият обаче вече се познават с близки и роднини. Бащата на Бобева одобрил веднага кандидат-зетя, за разлика от другите мъже, с които Айлин излизала досега. Тя също познава семейството на Фарид, което живее в Германия.

По ирония на съдбата в студиото на „Преди обед“ се появи и Ерген №2 Евгени, а Айлин го изненада с новината, че двете с Валерия са се разбрали да излязат четиримата.

„Ама тя не ти ли е казала?“, попита закачливо Айлин.

Top
>