Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГАЛА РАЗКРИ КЪДЕ МОЖЕ ДА Я ПОГРЕБАТ

ГАЛА РАЗКРИ КЪДЕ МОЖЕ ДА Я ПОГРЕБАТ

гала gala

Една от най-популярните водещи в ефира Гала изненада фенове и зрители, като съобщи в ефир, че вече притежава земя в Шотландия. Гала, която е над 50 години, но е все така свежа, е собственик на терен с размери метър на метър.

„Ако реша, могат да ме погребат там“, сподели водещата. Тя обясни още, че в Шотландия притежаването на земя автоматично води до получаване на благородническа титла.

„Имам и свидетелство, което удостоверява, че вече имам право да ползвам титлата лейди. Така че вече съм лейди Гала, която е благородничка“, с усмивка заяви водещата.

Гала не била ходила в Шотландия, дори не знае точно къде се намира собствеността й, но много се радва от подаръка, който й е направен от близък човек.

СТЕФАН НА ГАЛА Й СТАНА КОНКУРЕНТ

Преди години много популярни личности по света и у нас си подаряваха звезди срещу няколко стотака и богати господа с желание купуваха на любимите си небесни тела и планети. Те носиха имената им, с които виповете се хвалеха.

Последен хит в момента е да си купиш земя на Луната за подарък. Само за 12 лева можем да си купим декар на Луната, показа проверка из агенциите, специализирани в продажба на космически имоти. Цената на парченце земя от Луната излиза колкото килограм сирене. Според специалисти инвестицията в земя се сочи като едно от най-добрите капиталовложения.

Терен в така наречените Таурус планини на Луната струва 32 долара, но ако закупите 40 декара, цената пада на 21 долара.

Top
>