Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БЛАГО ПРОГОВОРИ ЗА РАЗДЯЛАТА СЪС ЗЛАТКА, ПОЛИНА МУ ПРЕДЛОЖИЛА БРАК

БЛАГО ПРОГОВОРИ ЗА РАЗДЯЛАТА СЪС ЗЛАТКА, ПОЛИНА МУ ПРЕДЛОЖИЛА БРАК

благой георгиев джизъса blagoi georgiev djizusa

Раздялата на Благой Георгиев и Златка Райкова като цяло не изненада никого предвид предишните връзки на футболиста, завършили бързо, макар и след сватба и с дете (или повече). Но сватбата с 26-годишната Полина си беше изненада! Та тя беше едва няколко месеца след раздялата с плеймейтката!

В телевизионно интервю Благой Георгиев призна, че не съжалява за нито една връзка, а от тях пази само добрите спомени. Въпреки че описва Полина като любовта на живота си, двамата засега не бързат с дете. Искат първо да се опознаят, а какво ще се случи по-нататък, само времето ще покаже.

Всъщност Джизъса и новата му жена се запознават във фитнеса и още на първата седмица от връзката им заживяват заедно. Когато медиите узнават за връзката им, двойката заминава за два месеца в Индонезия. Именно там Полина, а не Благой, предлага брак на половинката си.

ЗАРАДИ ФОБИЯ: БЛАГО ОТВЕДЕ ПОЛИ В КУШАДАСЪ ЗА МЕДЕНИЯ МЕСЕЦ

Така сватбата била организирана за 2 месеца, въпреки че родителите на булката били против нея. Родителите на Полина се опасявали, че дъщеря им ще има съдбата на предишните половинки на бившия футболист – нещо, в което тя не вярва.

И Полина, и Благой определиха раздялата със сина му, Благой, за най-тежкото му изпитание в последно време. Просто баща и син имали изключително силна връзка, а момченцето се разделяло с Джизъса всеки път със сълзи.

ЗЛАТКА СЪЖАЛЯВА, ЧЕ КРЪСТИ СИНА СИ НА БЛАГОЙ

Георгиев пожела щастие на бившата си, а в името на връзката си с Полина отказа да коментира повече. Стана ясно обаче, че родителите на Джизъса са били против връзката му със Златка. Именно този брак станал причина за обтегнатите му отношения с тях.

Top