Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЗЛАТКА СЪЖАЛЯВА, ЧЕ КРЪСТИ СИНА СИ НА БЛАГОЙ

ЗЛАТКА СЪЖАЛЯВА, ЧЕ КРЪСТИ СИНА СИ НА БЛАГОЙ

русата-златка-райкова-благо-джизъса

Златка Райкова изстреля нов залп срещу бившия си Благой Георгиев. Красавицата обяви футболиста за егоист и призна, че съжалява, че е кръстила сина си на него.

За втори път след раздялата с Благой Георгиев-страши, блондинката отговаряше на въпроси на феновете в оциалната мрежа. Тя обясни, че е от пет месеца с новия си приятел Карен, който е по-млад от нея. Запознали се чрез общи познати в заведение.

ЗЛАТКА ПЪРВА ИЗНЕВЕРИЛА НА БЛАГО ДЖИЗЪСА

Златка обсипа Карен с комплименти, защото бил доста грижовен и разбиращ, но не спести ядни думи към бившата си половинка. На въпрос на почитателка: „Съжаляваш ли, че кръсти Благой на баща му?“, плеймейтката изстреля: „Често ли? Да“. Тя обвини за краха на отношенията им голямото его на Георгиев, което не позволявало истинска любов.

Райкова обаче обясни, че се разбира перфектно с Георгиев-старши за графика при отглеждането на общия им син, отбелязва Лупа. Тя се извини на феновете, че едва за втори път отговаря на въпросите им от половин година, но отдаде това на прекомерната си заетост. Златка на няколко пъти повтори, че се чувства сигурна и щастлива с новия си мъж, с когото отново е на почивка, този път в България.

Top
>