Вие сте тук
Начало > Шоу > ИВАН И АНДРЕЙ РАЗКРИХА КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ В НОВИЯ СЕЗОН НА „ФЕРМАТА“

ИВАН И АНДРЕЙ РАЗКРИХА КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ В НОВИЯ СЕЗОН НА „ФЕРМАТА“

иван-андрей-фермата

Един от най-обичаните риалити формати у нас ще зарадва зрителите с нов сезон от есента. „Фермата“ 8 се завръща в ефира на bTV със среща между минало и бъдеще.

Новият сезон на най-патриотичното риалити ще се казва „Мостът на времето“ и ще събере легендарни участници, както и нови, интересни герои, ще свърже традиционните ценности с модерния свят сред спиращата дъха природа на брега на красивия язовир Диканя.

Форматът ще преоткрие собствените си корени и ще възроди добрите взаимоотношения и усърдната работа в името на общото благо. За целта този път портата на „Фермата“ ще прекрачат участници, представители на доброто старо време и на несигурното, но вълнуващо бъдеще, които ще се заселят край спокойните води, в опит да превърнат необитаемата, но плодородна земя, в романтично фермерско селце.

ОСЪДИХА ВИКТОР ОТ „ФЕРМАТА“ ЗА 50 БОНА

В тази трудна мисия ще ги подкрепят наставниците им – добре познатите, обичани от зрителите фермери Бети и Ники, които ревниво пазят връзката с българската земя.

Сред участниците ще се откроят любимците на публиката, които се превърнаха в емблеми на предишните седем сезона на „Фермата“ – мъже и жени с традиционни ценности и опит, носещи духа на старите времена.

Срещу тях ще застанат интересни, модерни нови герои и визионери. Тези два свята не само ще се сблъскат, но и ще се допълнят. А в индивидуалното и отборно съревнование най-достойният ще спечели голямата награда от 100 000 лева.

Top
>