Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ХОТЕЛ ИЗГОНИ АКТЬОРА ГЕОРГИ СТАЙКОВ ЗАРАДИ ФЕКАЛИИ

ХОТЕЛ ИЗГОНИ АКТЬОРА ГЕОРГИ СТАЙКОВ ЗАРАДИ ФЕКАЛИИ

георги-стайков

Столичният хотел „Хемус“ е принудил големия български актьор Георги Стайков незабавно да напусне стаята, която е наел заради… фекалии! Това става ясно и от публикация на самия Стайков в социалните мрежи, и от изявление на хотела, цитирано във в. „Телеграф“.

„За бога, хора! Не ходете в хотел „Хемус“! Хем ще ви вземат парите, хем могат да ви изгонят като мръсно коте. На мен ми се случи“, написа 55-годишният актьор, нашумял с ролята си в кинокласиката от 80-те години на миналия век „Вчера“. На Стайков му се налага да ползва хотел, като е в София, тъй като преди няколко години продаде апартамента си в столицата и се засели край Бургас.

В неделя, 23 февруари, Георги Стайков се настанил в „Хемус“, като предплатил за три нощувки. След втората вечер обаче е помолен незабавно да напусне от мениджъра, пише lupa.bg. Самият Стайков твърди, че причината е запушената тоалетна в хотела, за която той бил обвинен. От хотела обаче настояват, че тоалетната не е запушена, но въпреки това всичко било омазано с фекалии.

Top
>