Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БОБИ ТУРБОТО ЧАКА БЕБЕ ОТ БИВША ДЕПУТАТКА?

БОБИ ТУРБОТО ЧАКА БЕБЕ ОТ БИВША ДЕПУТАТКА?

калина крумова боби турбото kalina krumova bobi turboto

Боби Турбото май скоро ще се радва на първа рожба, подозират познати на актьора. Неговата половинка – бившата депутатка от „Атака”, пристанала на ГЕРБ Калина Крумова, с която се ожениха през юни, е подозрително наедряла. Това личи от снимките, които тя публикува в социалните мрежи, твърдейки, че са стари. На старите си снимки, публикувани преди време, обаче брюнетката е стройна, а на тези, които пуска сега, изглежда като бременна.

Борислав Захариев, както е истинското име на Турбото, никога не е крил, че голямата му мечта е да има семейство и деца. Дълги години обаче той не можеше да намери подходяща жена, с която да свие гнездо. За щастие, молитвите му за любов най-накрая бяха чути и на 41-годишна възраст, в началото на лятото, актьорът ще ожени за бившата депутатка Калина Крумова. Сега му остава да изпълни втората част от личните си цели, а именно – да стане баща.

БОБИ ТУРБОТО ЗАВЕДЕ КАЛИНА КРУМОВА В РИМ

Чаровната булка на Боби вече има голям, 20-годишен син, когото ражда още когато е 17-годишна. Тя е омъжена за баща му едва година, но до ден днешен поддържа добри отношения с него, а малко след сватбата с Боби актьорът втрещи аудиторията, признавайки, че обожава не само сина на жена си, но и нейния първи съпруг.

Явно всички са голямо, щастливо семейство и се очаква да се грижат заедно и за бъдещото бебе на младото семейство Захариеви. Калина е само на 37 години, така че има достатъчно време да роди не едно, а поне две деца на Боби, стига да реши. Тя открито признава, че иска бебе от мъжа си. Нищо чудно опитите за създаването му да са започнали още преди сватбата и скоро резултатът от тях да проплаче в дома на влюбените, пише Уикенд.

КАЛИНА КРУМОВА САМА СИ ПЛАТИЛА СВАТБАТА

В рамките само на няколко месеца Калина толкова е наедряла, че поражда сериозни съмнения, че скоро отново ще стане майка. На последните й снимки в социалните мрежи се вижда огромна гръдна обиколка. Ръцете на бившата депутатка и тв водеща също са видимо наедрели, а лицето й се е закръглило точно като на бременна.

В същото време тя не показва корема си. Може би го крие умишлено, за да не лъсне деликатното й състояние. Дори това, което се вижда в кадър, обаче е достатъчно, за да се правят изводи, че чака бебе. На снимки, публикувани миналата година, ръцете й са изключително фини, а гърдите – стегнати и по-скоро средни по размер, отколкото пищни, каквито са в момента. Разбира се, възможно е любимият й да я глези с деликатеси и гурмета, от които да е качила 15-20 килограма за 4-5 месеца. Но по-вероятно е да очаква бебе.

Top
>