Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БОГАТ ЛЮБОВНИК УРЕДИЛ ТИТЛАТА НА НОВАТА МИС БЪЛГАРИЯ РАДИНЕЛА?

БОГАТ ЛЮБОВНИК УРЕДИЛ ТИТЛАТА НА НОВАТА МИС БЪЛГАРИЯ РАДИНЕЛА?

радинела-мис-българия

Нагласен ли е конкурсът Мис България и възможно ли е „такова нещо“ са въпросите, които цяла България си задава от почивните дни. Повод стана избирането на Радинела Чушева за най-красива българка. Тя е добре познато лице от малкия екран – беше адреналинка в „Господари на ефира“ и никой нямаше против да се кълчи по бюрата в забавното предаване. Но когато онзи ден й връчиха приза за Мис България, нещата загрубяха.

В нета заваляха коментари от сорта на „Пак ли ще се излагаме?“, „Откога силиконките станаха най-красиви?“, „Тази е меко казано недостойна“ – и това са възпитаните, културни коментари, пише България днес. Слуховете намекват, че Радинела се е сдобила с короната благодарение на богат любовник, който уредил нещата. Злите езици говорят, че той е повече от два пъти по-възрастен от 23-годишната Радинела.

В момента тя е студентка по журналистика в УНСС и изобщо не се трогва от масовото неодобрение. „Много благодаря на всички за подкрепата! Благодаря на журито, че ми се довери. Благодаря на организаторите, защото ме научиха на много! Истински щастлива съм! Относно лошите коментари – те винаги ще са приети с усмивка. Защото смятам, че Мис България трябва да бъде комплекс от много качества. Класа, маниери, интелект, поведение и умението да говориш пред публика. И смятам, че точно с това спечелих любовта на журито! Определено снимките са лоши, винаги изкарват неверни визии за нещата. Но който ме познава и подкрепя, благодаря от сърце!“, каза Радинела.

Отприщването на негативните емоции подозрително напомня отзвука на цяла България покрай избора на Тамара Георгиева и Антония Петрова. Радинела ще представи България на Мис Планет.

Top