Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БОГДАНСКА СПИ С БИВШИЯ НА МАРИЯ ИЛИЕВА

БОГДАНСКА СПИ С БИВШИЯ НА МАРИЯ ИЛИЕВА

александра богданска aleksandra bogdanska

От няколко месеца Александра Богданска има нов приятел, за когото не говори открито в публичното пространство. Запознати издават, че въпросният господин се казва Мартин. Навремето мачото е имал вземане-даване и с певицата Мария Илиева, така че явно харесва популярни жени. Известно е, че изпълнителката си пада по по-млади от нея мъже. С днешна дата обаче се е кротнала до настоящия си партньор Александър Междуречки и не обръща поглед към миналото.

Неотдавна Богданска сподели, че сърцето й е заето, но не даде подробности за връзката си. Говори се, че актуалното й гадже идва от богато семейство и разполага със средства, та на Алекс вече не й се налага да води разправии на тази тема. Именно скандалите за пари са основната причина да се разведе с бившия си съпруг Даниел Петканов.

АЛЕКС БОГДАНСКА ГЛАДУВА ПО ПЪЛНОЛУНИЕ

Сега бившите съпрузи се опитват да поддържат добрия тон заради наследника си Габриел. Дори пътуваха заедно до САЩ по работа. Миналата година пък бяха на почивка в Тайланд с детето, което също породи доста въпросителни. Почитателите на Алекс и Дани все още се надяват, че може и да се съберат. Това не е първата им раздяла, така че подобен развой на събитията не е напълно изключен. Не е ясно как гледа настоящият приятел на Алекс – Мартин, на топлите й взаимоотношения с бившия.

Преди време клюките свързваха Богданска с богаташа Любомир Захаринов, който впоследствие се ожени за певицата Анелия. Милионерът флиртувал с Алекс, докато бил разделен за кратко с чалга дивата.

Top
>