Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕРГЕНЪТ ВИКТОР СЕ ПРОДРИСКА В ЗАНЗИБАР

ЕРГЕНЪТ ВИКТОР СЕ ПРОДРИСКА В ЗАНЗИБАР

виктор стоянов viktor stoyanov

Виктор Стоянов от първия сезон на „Ергенът“ е много близък с певеца Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс. Те се сдушиха по време на снимките на видеоклипа към песента „Мистър Перфектен“, в който участва риалити звездата.

Оттогава мачото и дългокосият артист са неразделни, дори посрещнаха заедно новата година. Преди броени дни се върнаха от почивка на остров Занзибар. За да няма каквито и да било съмнения в тяхната мъжественост, уточняваме, че с тях е била и половинката на Папи Ханс – Сара Драгулева.

ПАПИ ХАНС НА АВАНТА В ЗАНЗИБАР

Виктор сподели, че е силно развълнуван от приключението, което е споделил със своя приятел. Той се надява в бъдеще да има още вълнуващи преживявания с Папи. „Двамата се разбираме много добре“, казва ергенът.

Приятелите били споходени от известни неприятности по време на ваканцията си  – в Занзибар Виктор пипнал коварен вирус и 3 дни имал силно разстройство, от което се обезводнил и отслабнал с 5 килограма. На връщане пък самолетът им излетял с час и половина закъсенение и изпуснали междинния си полет за София от Истанбул.

Top
>