Вие сте тук
Начало > Шоу > БОЖАНА КАЦАРОВА ИЗПРЕВАРИ ДЖАФЕРОВИЧ ПО ХЕЙТ

БОЖАНА КАЦАРОВА ИЗПРЕВАРИ ДЖАФЕРОВИЧ ПО ХЕЙТ

божана кацарова bojana kacarova

Божана Кацарова, която познаваме покрай „Мастършеф“, вече показва буйния си характер в риалити формата „Сървайвър“. И ако в предишния риалити формат, в който звездата й изгря, показваше завиден хъс и спортна злоба, то сега е направо неразпознаваема с действията си. До такава степен, че в социалните мрежи нямаше как да не й спестят недоброжелателните реплики.

„Божана няма капка възпитание и култура“, пишат по повод представянето ѝ. „Някои от червените са страшно надути и злобни, специално готвачката, ММА боеца и тази с червения бански, дори не им знам имената“, пише друга. „Вече знам , че тази Божана е супер противно същество“, „най анти-учасник“, „Пълно падение“, „Божана вместо да е пример за истинска бизнес дама, тя е пример за изключително вулгарна и проста жена, срам“, гласят само част от останалите коментари, събрали най-много харесвания в социалните мрежи.

БОЖАНА КАЦАРОВА СЛОЖИ СИЛИКОН ЗА „СЪРВАЙВЪР“

Други пък отбелязват нещо, което можеше и да остане незабелязано покрай целия хейт – Божана е сложила силиконов бюст! „Още 500 кубика силикон да си сложи, дама няма да стане“, отбелязва ХотНюз. Дали Божана Кацарова ще залага на новите си прелести или ще покаже, все пак, и някакъв спортен хъс, предстои да разберем съвсем скоро, особено когато страстите в риалити формата закипят дотолкова, че да се заформят и първите интриги между участниците.

Пошлото представяне на Божка не е неочаквано. Историята помни и представянето й във „ВИП Брадър“, където имаше няколко сблъсъка с гримьорчето Валентин Кулагин. И не само.

Top